Home Stiri Lora, pregătiri pentru a fi mamă? Aceasta își dorește să adopte un copil

Lora, pregătiri pentru a fi mamă? Aceasta își dorește să adopte un copil

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 531 views 2 minute timp de citit

Lora a făcut o mărturisire care a uimit pe toată lumea, legată de întemeierea unei familii. Se pare că fosta prezentatoare de la PRO TV le-a spus fanilor că mama ei a fost adoptată și i-ar plăcea și ei să facă acest lucru.

„Ți-ar plăcea să adopți?”, este întrebarea pe care aceasta a primit-o. „Da. Mama mea a fost adoptată”, a răspuns Lora, fără nicio ezitare.

„E prima oară când spun asta. Mama a murit acasă, cu mine și cu fratele meu, și o țineam de mână. Nu era la spital, era acasă. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și vreau să o facem mândră”, a mărturisit artista în urmă cu scurt timp, conform cancan.ro.

Anul trecu, când a debutat pandemia și în țara noastră, Lora și iubitul ei au plecat în Bali. Artista a declarat că scopul acelei vizite a fost unul spiritual, dorind să se vindece atât de moartea mamei sale, cât și de comentariile negative primite din partea oamenilor.

„Eu am venit aici să mă vindec, tocmai pentru că este un loc spiritual. Apoi, a lovit pandemia şi, odată cu ea, au lovit şi unii oameni care, neştiind situaţia mea, m-au jignit foarte tare. Trebuie să mă afecteze din ce în ce mai puţin răutatea celor din jur. Oamenii iubesc să urască. Punct. Trebuie să Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru inimă, minte, suflet şi talent şi să mă concentrez pe tot ce pot eu să fac, pentru ca, în lumea mea mică, să fie bine.

Unii oameni m-au jignit şi mi-au reproşat că nu mă implic în bătălia anti-Covid cu donaţii către oameni şi spitale. Am fost făcută în multe feluri şi mi s-a urat chiar să mă îmbolnăvesc de acest virus. Iar, când mi-am manifestat public îngrijorarea faţă de soarta artiştilor din România, au fost oameni care au spus că nu au nevoie de noi şi că putem să dispărem”, a spus Lora în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies