Home Stiri Lora, primele declarații despre sarcină: „Se apropie momentul”

Lora, primele declarații despre sarcină: „Se apropie momentul”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 549 views 2 minute timp de citit

Lora este pusă pe fapte mari. Îndrăgita artistă își dorește să devină mamă și, conform spuselor sale, momentul este extrem de aproape. Se pare că prezentatoarea își dorește să aibă cinci copii, iar primul urmează să apară cât mai repede.

În cadrul unei emisiuni TV, Lora a declarat că Ionuț, iubitul ei, este persoana potrivită și el va fi tatăl copiilor săi. „Îmi doresc foarte mult şi băiețel şi fetiță. Eu vreau să am cinci copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, a mărturisit artista.

În urmă cu un an, vedeta a trecut printr-un moment extrem de neplăcut. Mama acesteia s-a stins din viață și a decis să își aline durerea în Bali, unde a stat mai multe luni. Acolo, cântăreața s-a vindecat sufletește și a învățat să se iubească pe sine.

„Am decolat din România pe 8 martie, cu gândul să ajung într-un colț de Rai, să uit de durerea după moartea mamei și să mă conectez cu spiritul ei. Am rămas conectată chiar și când am simțit panică și disperare, stări care se amplificau odată cu răspândirea virusului și cu măsurile luate haotic peste tot în lume. Acum, tot ce am trăit și trăiesc aici mi se pare dar divin. Am mai multă încredere în intuiția mea și sunt atentă la semne. Nimic nu este întâmplător.

Rămân cu amintirile celor patru luni trăite în Bali pe timp de pandemie. Rămân cu oamenii minunați descoperiți aici, rămân cu mai multă credință în Dumnezeu, pe care, recunosc, am fost foarte supărată.

Am început să meditez dimineața, ne jucăm în apă, alergăm pe plaja privată de care ne bucurăm de câteva zile, jucăm rummy, cărți, biliard, ping-pong, volei, ne relaxăm, citim, gătim, pregătim videoclipul prin ședințe de creație cu toată echipa (incredibil cum ne-am găsit în Bali), mă ocup de brandul meu de skincare, care a avut încă un «sold out» și pregătesc lansarea noilor produse, ședințe foto care mă ajută să-mi apreciez din nou trupul. E foarte important să învăț să mă iubesc și să mă apreciez”, spusese Lora, pentru libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies