Home Stiri Lora și-a înșelat soțul. Bărbatul a dezvăluit adevărul pentru prima dată după ce s-au despărțit

Lora și-a înșelat soțul. Bărbatul a dezvăluit adevărul pentru prima dată după ce s-au despărțit

autor Elena Yvette
2k views 2 minute timp de citit

Lora și Dan Badea au avut o frumoasă căsnicie, dar cei doi au divorțat când toată lumea aștepta ca în familia lor să apară și un copil. Bărbatul a recunoscut pentru prima dată că artista l-a înșelat.

lora-si-inselat-iubitul-barbatul-dezvaluit-pentru-prima-data-de-ce-s-au-despartit

Dan Badea și Lora au divorțat în urmă cu câțiva ani, evenimentul fiind unul discret, fără certuri sau scandal. Pentru prima dată de când cei doi s-au despărțit, bărbatul a vorbit despre motivul care a dus la separarea lor. Se pare că Lora și-a înșelat soțul chiar cu partenerul de viață al unei bune prietene.

Cu toate că nu i-a fost ușor să treacă peste faptul că între el și soția sa mai apăruse o a treia persoană, Dan Badea a reușit în cele din urmă să-și găsească fericirea în brațele unei femei pe nume Mădălina. Cei doi se căsătoresc în toamna acestui an și au spus că neapărat după nuntă își vor mări familia cu încă un membru.

„O să vină foarte mulţi invitaţi. Vreo 200. Pe 2 septembrie vom avea nunta. (…) Nu, chiar nu mă gândesc că am fost şi cu fosta în locurile respective. Copilul este destul de aproape. După nuntă vrem şi un copil”, a declarat Dan Badea în cadrul emisiunii Agenția VIP.

Bărbatul a mai adăugat că în ciuda divorțului prin care a trecut, nu îi este frică să iubească din nou și că este pregătit de o nouă căsătorie.

„Nu mi-e teamă că voi fi înşelat din nou. Nu mi-e teamă deloc să fac din nou acest pas. Nu o să am moment de stand-up la nuntă. Eu nu o să spun nimic, doar dacă se îmbată Bordea”, a mai spus fostul iubit al Lorei…

În preajma divorțului, Lora a fost acuzată că și-a înșelat soțul cu Ionuț Ghenu, la vremea respectivă iubitul prietenei sale, Doinița Oancea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies