HomeStiri Mondene Lora: „Sunt fericită că am locul meu și că am reușit să-mi aduc familia aproape”

Lora: „Sunt fericită că am locul meu și că am reușit să-mi aduc familia aproape”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 849 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/LORA-IN-ROCHIE-CRISTALLINI-LIMITED-EDITION-SKA10.jpg

În cadrul unui interviu, Lora a fost foarte sinceră şi a răspuns tuturor întrebărilor adresate fără a evita niciun eventual răspuns. 

LORA-IN-ROCHIE-CRISTALLINI-LIMITED-EDITION-SKA10

În ceea ce priveşte perioada aglomerată cu diverse activităţi, artista a declarat:

„Îmi place să am activitate, să mă simt utilă. Nu-mi place să stau prea mult, pentru că încep să simt că trece viaţa pe lângă mine. De când mă ştiu, mi-am dorit să ajung o femeie puternică şi independentă financiar, pentru că, altfel, nu aş fi putut să fiu stăpână pe gândurile şi deciziile mele.”

Artiştii preferaţi când era mică:

„Îmi plăceau toți artiștii. Am crescut ascultând de la Tina Turner la Paula Abdul, Mariah Carey și Meat Loaf. Eram fascinată de puterea hiturilor de a sincroniza simţurile oamenilor.”

Fiind întrebată cum a fost perioada după ce s-a mutat la Bucureşti, artista a mărturisit:

„Un an întreg nu am ieșit decât până la studio și înapoi la prietenii care mă găzduiau. Erau tineri căsătoriți și mereu aveam impresia că deranjez și încercam să fiu invizibilă. Mi s-a întâmplat de multe ori să se facă prea târziu și să nu am bani de taxi să mă întorc «acasă», prin urmare am dormit multe nopți în studio. La un moment dat am fost luată sub aripa protectoare a lui Robert Anghelescu din trupa Proconsul și a soției lui, care mi-au devenit cei mai buni prieteni. Au crezut foarte mult în mine și am primit cele mai bune sfaturi care-mi stau la temelie.”

În ceea ce priveşte celebritatea, Lora a afirmat:

„Niciodată nu mi-am dorit să fiu celebră. Am vrut doar să-mi găsesc locul și oamenii. Mi-am dorit să cânt, să fiu înțeleasă și iubită pentru asta. E greu de explicat, dar atunci când cânt e singurul moment când nu mă simt singură și când viața mea are sens. Am același sentiment și când îmi aud muzica la radio și mă gândesc că poate cine o aude în același timp cu mine simte ce simt și eu.”

Fiind întrebată cum anume este viaţa sa de astăzi, în comparaţie cu viaţa de acum zece ani, artista a declarat:

„Sunt fericită că am locul meu și că am reușit să-mi aduc familia aproape. Sunt entuziasmată și speriată de fiecare dată la fel atunci când urmează să lansez o nouă melodie și oricât de multă experiență de viață aș acumula, oricât de înțeleaptă m-aș crede, viața reușește mereu să mă surprindă cu aceleași vechi provocări, împachetate mereu altfel, care mă fac să cred că încă nu fac diferența între naivitate și idealism. Poate tocmai pentru că sunt idealistă sunt naiva aia care crede că dacă dau șanse oamenilor, aceștia vor aprecia într-o zi că am fost în viața lor, omul care a crezut în latura lor bună.”

În ceea ce priveşte relaţia sa cu managerul său, Lora a declarat:

„Relația mea nu a fost niciodată un secret. Nu tot ce este ținut în mediul privat este secret. A nu se confunda privat cu secret. Că am ales să vorbesc în mediul public despre asta, adică m-am expus în fața unor necunoscuți care s-au simțit liberi să se comporte și să-și exprime părerile ca și cum trăiesc în mediul meu privat, nu înseamnă că am „recunoscut” ceva, înseamnă că am simțit să împart ceva special pentru mine, cu ei. Am ales un moment într-o emisiune «live» în fața unor moderatori pe care îi respect (Teo Trandafir & Bursucu’) și am vrut ca anunțul meu să plece din acel loc curat…”

Sursa foto: rochiideocazie.biz

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed