Lora urmează să îmbrace rochia de mireasă

Share

Lora se pregătește să îmbrace rochia de mireasă, după șapte ani de relație. Ea și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului în curând, după ce planurile le fuseseră date peste cap de pandemie.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită. Ionuț e alesul. Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la «LUCRURI SIMPLE». Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu în mediul online, dând de înțeles că discuția va avea loc în podcast-ul său.

„Anul ăsta împlinim șapte ani de relație, nonstop. Ne-am iubit și acceptat cu bune și cu rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris artista în mediul online.

Lora a spus că nu l-a furat pe Ionuț Ghenu de la Doinița Oancea

„Când am început să vorbim mai mult (n.r. – Lora şi Ghenu), era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.  Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era.

Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem…

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva”, a spus Lora în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news