HomeStiri Mondene Lora – vacanta cu scop de vindecare dupa pierderea mamei sale. Cine ii lipseste cel mai tare?

Lora – vacanta cu scop de vindecare dupa pierderea mamei sale. Cine ii lipseste cel mai tare?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 820 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/06/Lora-vacanta-cu-scop-de-vindecare-dupa-pierderea-mamei-sale.-Cine-ii-lipseste-cel-mai-tare.jpg

Lora impreuna cu iubitul ei sunt de mai bine de 4 luni blocati in Bali. Acestia au plecat intr-o vacanta care trebuia sa dureze doar doua saptamani, insa s-a transformat in cea mai lunga vacanta fortata pe care o putea avea cineva.

Lora a recunoscut ca au ales sa plece in Bali si cu scopul de a se reface dupa ce in urma cu cateva luni a pierdut-o pe mama ei. De fiecare data cand a oferit interviuri, artista a marturisit ca ii este foarte dor de fratele ei.

Lora - vacanta cu scop de vindecare dupa pierderea mamei sale. Cine ii lipseste cel mai tare?

„Suntem recunoscători că suntem aici, suntem fericiți, am trecut peste toate momentele de panică, sunt un om mai bun, mai inspirat. Îmi este foarte dor de fratele meu, am trecut prin momente foarte grele, după moartea mamei noastre. Am venit aici ca să mă refac repede. Trebuia să stăm două săptămâni, dar s-au transformat în patru luni. Și cine știe cât o să mai stăm, cinci luni, șase luni”, a declarat Lora la o emisiune tv.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed