HomeStiri Mondene Loredana Chivu a dezvăluit de câte ori și-a făcut operații estetice. Unde nu a intervenit

Loredana Chivu a dezvăluit de câte ori și-a făcut operații estetice. Unde nu a intervenit

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Loredana Chivu a dezvaluit de cate ori si-a făcut operatii estetice. Unde nu a intervenit in Stiri Mondene

Loredana Chivu este una dintre cele mai controversate prezențe din showbizul românesc, din cauza faptului că are operații estetice.

Loredana Chivu a dezvaluit de cate ori si-a făcut operatii estetice. Unde nu a intervenit in Stiri Mondene

Aceasta a decis să nu se mai ascunde, ci să dezvăluie în amănunt de câte ori a apelat la medicii esteticieni, dar și în ce loc nu a considerat că este nevoie să intervină.

„O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o, că eram complexată că nu aveam.

Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa.

Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arată dacă nu umblu și estetic.

Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.

La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare, trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta.

Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațete nu am, sunt dinții mei”, a dezvăluit Loredana Chivu în emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars.

Blondina a vorbit și despre statutul emoțional, precizând că momentan nu are iubit, dar este sigură că va apărea în viața ei la momentul potrivit.

„Sunt singură, ce să vedeți, sunt foarte bine, cred că e prima oară când nu plâng că sunt singură.

Sunt convinsă că bărbatul potrivit pentru mine va apărea când este momentul și oricum sunt concentrată pe carieră, pe familia mea, am foarte multe proiecte.

Muncesc să schimb lucruri în viața mea. Vedem ce o să fie pe viitor, am destul de mulți pretendenți, nu-mi stă capul la o relație”, a mai spus Loredana Chivu…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed