HomeStiri Mondene Loredana Chivu a incercat sa se sinucida. Vezi ce au declarat autoritatile si in ce stare a fost gasita!

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida. Vezi ce au declarat autoritatile si in ce stare a fost gasita!

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Loredana-Chivu-a-incercat-sa-se-sinucida.-Vezi-ce-au-declarat-autoritatile-si-in-ce-stare-a-fost-gasita1.jpg

Vestea a căzut ca o bombă. Loredana Chivu a încercat să se sinucidă după ce în urmă cu câteva zile s-a despărțit de iubitul ei.

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida. Vezi ce au declarat autoritatile si in ce stare a fost gasita!

Loredana Chivu a încercat să își ia viața înghițind mai multe somnifere.

Autoritățile care au sosit la fața locului au găsit-o pe blondină în stare conștientă, însă ingerarea acelor pastile prevestea o tragedie.

„IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Una dintre cele mai bune prietene ale Loredanei a declarat că aceasta este foarte afectată din cauza despărțirii, dar totuși pare un gest extrem…

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida. Vezi ce au declarat autoritatile si in ce stare a fost gasita! in Stiri Mondene

„Am vorbit cu ea în urmă cu două zile, abia putea vorbi, era foarte afectată de despărțire. Sunt șocată că Loredana a făcut acest gest, nu mă așteptam la așa ceva din partea ei”, a declarat prietena Loredanei Chivu pentru cancan.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed