HomeStiri Mondene Loredana Chivu a dezvăluit dimensiunea posteriorului său și câte operații estetice are

Loredana Chivu a dezvăluit dimensiunea posteriorului său și câte operații estetice are

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
loredana-chivu-dezvaluit-dimensiunea-posteriorul-sau-si-cate-operatii-estetice in Stiri Mondene

Loredana Chivu este recunoscută pentru trupul ei. Deși multe femei o invidiază pentru forma în care se menține, aceasta susține că nu și-a făcut nicio operație estetică în zona posteriorului.

loredana-chivu-dezvaluit-dimensiunea-posteriorul-sau-si-cate-operatii-estetice

Loredana Chivu, fostă asistentă TV, este cunoscută datorită formelor ei care atrag toate privirile. Deși recunoaște că și-a făcut câteva operații estetice la nas și sâni, la care se adaugă niște injecții cu botox și acid hialuronic în buze și față, aceasta susține că posteriorul ei este 100% natural.

Sătulă să tot fie întrebată câte operații estetice are și în ce zone ale corpului, blonda și-a luat inima în dinți și a spus adevărul. Aceasta a precizat ce dimensiuni are la bust, talie și fund, dar și cum reușește să le întrețină.

„Am 57 de kilograme, dar am 1,73 înălțime și oricum am oasele foarte grele. Am făcut o pauză de la sală, dar vreau să încep din nou antrenamentele. Nu vreau să-mi mai fac nicio intervenție că nu prea mai am ce să-mi fac. Posteriorul nu este operat, toată lumea mă întreabă. Un posterior… când e operat… se vede. Al meu e natural, nu am nici măcar injecții cu grăsime pentru ca nici n-am avut de unde sa-mi iau grăsime. Și nu, nu e făcut. Dacă lucrați la sală probabil o să aveți și voi, cele care mă întrebați. Eu am talia foarte mică, am 59 centimetri, iar la fund am 98 centimetri și din cauza asta se și vede așa. La sâni am 95. Am fost norocoasă în privința asta…

Toată lumea mă întreabă de fund… până și fata la care merg eu la masaj e întrebată de fiecare clientă «Vai, dar Loredana are cumva silicon în fund?» Nu! Nu am. Și n-aș avea de ce să nu recunosc. Până la urma nu e o rușine. Fiecare face ce vrea și ce își dorește. Nu trebuie să dăm explicații nimănui pentru hotărârile noastre”, a declarat Loredana pentru WOWbiz.ro.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed