Home Stiri Loredana Chivu reacționează, după ce Oana Zăvoranu a jignit-o: „Pe Pepe îl știu, dar nu știu cine este fosta soție”

Loredana Chivu reacționează, după ce Oana Zăvoranu a jignit-o: „Pe Pepe îl știu, dar nu știu cine este fosta soție”

autor Buinoschi Andreea
174 vizualizari

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a ironizat-o pe Loredana Chivu, după ce aceasta a apărut pe Instagram cu o manichiură nu tocmai curată. Atunci, actrița i-a sugerat că cultive niște morcovi, deoarece ceea ce avea sub unghii semăna a pământ.

Acum, Loredana Chivu a reacționat, spunând că nu știe cine este Oana Zăvoranu, deoarece nu a mai apărut la televizor. „Pe Pepe îl știu, dar nu știu cine este fosta soție. Nu îmi amintesc. A trecut ceva timp, m-am uitat la televizor, dar nu îmi sună cunoscut.(…) Eu nu sunt influencer, n-am fost niciodată influencer. Sunt fostă asistentă TV, sunt o femeie puternică și capabilă, dar niciodată nu m-am intitulat sau considerat influencer”, le-a spus aceasta celor de la cancan.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Zăvoranu a anunțat că va continua războiul cu influencerii și pe YouTube, după ce va începe propria emisiune.

Mai este foarte puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai adevărată emisiune EVER. 💪
Muncim din greu, pregătim «teasere» pe Insta, pe FB, pe YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.
Nu am NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC, atât postările cât și emisiunea în sine sunt PAMFLETE CARE TREBUIE TRATATE CA ATARE !👊😉

Ceea ce vă spun și fac, este DOAR din profundă credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și să NU creadă că este altceva decât este cu adevărat.
Aviz direct acestor troglodite care pur și simplu «levitează», au pierdut contactul cu realitatea și VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ, ĂSTORA FRAIERI, care nu înțelegeți mecanismul în sine și faptul că nimic nu este ceea ce pare a fi.
În spate sunt bani, prosteală, «mocăngeală» și fundament ZERO BARAT 😝”, a scris actrița pe Instagram…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..