HomeStiri Mondene Loredana Chivu – recuperare grea dupa cele doua operatii

Loredana Chivu – recuperare grea dupa cele doua operatii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Loredana-Chivu-recuperare-grea-dupa-cele-doua-operatii.jpg

Loredana Chivu a dezvaluit ca are ceva probleme de sanatate dupa ultima interventie chirurgicala. Aceasta dezvaluit ca operatia de liposuctie este cea care ii da batai de cap.„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo. Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana Chivu.

Loredana Chivu a postat si o poza in care le arata fanilor sai cum arata acum, dupa cele doua operatii mai dificile decat pareau.

Loredana Chivu - recuperare grea dupa cele doua operatii

„Așa arăt eu după două operații destul de dificile și v-am promis că vă spun despre ce e vorba. Mi-am schimbat implanturile, pentru că aveam o mica problemă la implantul din partea dreaptă și am hotărât să le schimb și să-mi pun o mărime mai mare”, a spus Loredana Chivu pe InstaStory.

Loredana a explicat si de ce a ales sa isi faca liposuctie, avand in vedere ca oricum avea o talie de invidiat.

„Mi-am făcut și o liposucție, pentru că îmi doresc să am cea mai mica talie. Deși și înainte era mică, dar acum credeți-mă că este foarte mică. Într-adevăr în această pandemie pusesem câteva kilograme pe mine care nu-mi plăceau. Am încercat să fac sport să slăbesc, dar cumva m-am blocat. Nu mi-a întâmplat niciodată să nu mai pot să slăbesc și, oricum, grăsimea de la burtică tot rămâne”, a mai marturisit Loredana Chivu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed