HomeStiri Mondene Loredana Chivu și Manuela de la „Puterea Dragostei” s-au încăierat! Detalii despre incidentul scandalos

Loredana Chivu și Manuela de la „Puterea Dragostei” s-au încăierat! Detalii despre incidentul scandalos

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Loredana Chivu si Manuela de la „Puterea Dragostei” s-au incaierat! Detalii despre incidentul scandalos 1 in Stiri Mondene

Loredana Chivu și Manuela de la Puterea Dragostei s-au încăierat într-un club din Mamaia și a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor pentru a le putea separa.

Între cele două s-a stârnit un conflict-monstru din cauza unor neînțelegeri, motiv pentru care s-au încins spiritele și au fost la un pas de a se lua la bătaie.

Loredana Chivu si Manuela de la „Puterea Dragostei” s-au incaierat! Detalii despre incidentul scandalos 2 in Stiri Mondene

Manuela de la Puterea Dragostei a oferit detalii despre incidentul scandalos.

„Totul a pornit de la o neînțelegere. M-a vorbit cineva aiurea la Loredana Chivu, de acolo a pornit tot”, a dezvăluit Manuela de la Puterea Dragostei.

Loredana Chivu si Manuela de la „Puterea Dragostei” s-au incaierat! Detalii despre incidentul scandalos 3 in Stiri Mondene

„Loredana Chivu a aflat de la cineva că eu aș fi vorbit urât de ea pe un live al Andreei Oprică, lucru care, evident, nu s-a întâmplat, nu am nimic cu ea.

Era la două mese distanță de noi, a venit glonț la mine și m-a întrebat ce am cu ea. Credeam că glumește, prima oară, după-aia m-am gândit că vrea să facă un scandal aiurea.

M-am ridicat de la masă și, acolo, în club, am avut o dispută. Nu am apucat să ne batem, nu s-a ajuns până acolo, că au apărut bodyguarzii, dar nici nu mai era mult.

Adică nu am apucat să punem vreuna mâna pe cealaltă, dar am avut un schimb de replici pe care nu pot să îl reproduc (râde – n. red.)”, a declarat pentru Wowbiz Manuela de la Puterea Dragostei.

„Nu ne-au dat afară, Loredana s-a dus la masa ei, eu am rămas la a mea. Dar ne-am pus câte doi bodyguarzi ca să nu se mai întâmple nimic.

Nu pot să spun că m-am mai distrat seara aia, că nu mi-a picat bine scandalul, mai ales că eram nevinovată”, a adăugat bruneta.

În ziua următoare, cele două au clarificat lucrurile.

„Am vorbit a doua zi cu Loredana Chivu la telefon. S-a lămurit și ea că lucrurile nu erau cum credea.

I-am spus că, dacă tot suntem la mare, mai bine ne distrăm decât să facem scandaluri, a înțeles și lucrurile s-au liniștit”, a mai spus Manuela de la Puterea Dragostei.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed