Home Stiri Loredana Groza a lăsat totul la vedere

Loredana Groza a lăsat totul la vedere

autor Buinoschi Andreea
175 vizualizari

Loredana Groza nu mai încetează din a surprinde. Aceasta pare să nu mai țină cont de vârsta pe care o are și se afișează din ce în ce mai provocator, chiar pe internet. În ciuda faptului că primește o mulțime de critici, Lori nu pare să fie afectată de spusele celor din jur și continuă să le sucească mințile bărbaților, cât ai clipi.

Recent, aceasta a postat, chiar pe contul său de Instagram, o fotografie foarte îndrăzneață. Îmbrăcată doar cu o bluză neagră, ușor transparentă, și-a lăsat sânii la vedere. Membra juriului de la X Factor pare să fi uitat complet de un obiect vestimentar, acesta fiind chiar sutienul.

În ciuda ipostazelor în care se afișează, conform spuselor sale, soțul ei nu este gelos, iar acest lucru a ajutat-o să ajungă la 22 de ani de căsnicie. Într-un interviu acordat celor de la viva.ro, fosta antrenoare de la Vocea României a vorbit despre relația sa. „Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat artista pentru sursa menționată mai sus.

Întrebată dacă are un bărbat gelos, Lori a oferit un răspuns neașteptat: „Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat”.

Se pare că Loredana nu are o relație frumoasă doar cu soțul ei, ci și cu întreaga familie. „Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește. Uneori reușesc, alteori, nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu. Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală”…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies