HomeStiri Mondene Loredana Groza a ajuns la tribunal din cauza unei melodii

Loredana Groza a ajuns la tribunal din cauza unei melodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 821 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Loredana-Groza-a-ajuns-la-tribunal-din-cauza-unei-melodii.jpg

Se pare că muzica nu îi aduce Loredanei Groza doar bucurii, ci și procese. Aceasta a fost invitată la tribunal de o interpretă de muzică lăutărească, ce susține pur și simplu că artista i-a furat o melodie.

Loredana Groza a ajuns la tribunal din cauza unei melodii

Cântăreața de muzică lăutărească Gabi Luncă a dat-o în judecată încă de acum trei ani pe artista care se află în juriu la „Vocea României”, dar procesul pare departe de a se sfârși. Cele două cântărețe nu au nimic altceva de împărțit decât o melodie, despre care Gabi Luncă susține că i-a fost furată. Astfel, aceasta a acționat-o în instanță pe Loredana Groza pe motiv că piesa „Cip-Cirip”, de pe albumul „Agurida”, ar fi, de fapt, melodia „Într-o zi la poarta mea”, din repertoriul său.

Gabi Luncă, ce își cere drepturile de autor, a fost invitată în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, unde, alături de avocata sa, a expus pe larg problema și a precizat situația procesului care ține deja de câțiva ani.

„Am avut o discuţie foarte aprinsă. A venit la mine, râzând. Putea să îmi spună, mă, o înţelegere. Piesa asta îmi aparţine din cap până în picioare. Această piesă am ascultat-o la cineva cu vioara, dar eu i-am făcut floricelele, am făcut tot. Eu o iubesc pe Loredana, dar să cadă ea de ruşine pentru că o cântă cum o cânt eu… Ea spune că o știe de la Romica Puceanu, din ’82. Romica o cânta în alt fel”, a precizat artista de muzică lăutărească…

„Vreau să se facă dreptate… Prezența mea în acest dosar se datorează respectului pe care i-l port. Nu am cerut despăgubiri de 50.000 de euro cum s-a spus. Ar fi niște bani murdari, nu am cerut. Dumnezeu știe. Cheltuielile de judecată sunt de aproape 57.000 de lei. Pe 25 ianuarie avem înfățișarea”, au adăugat Gabi Lunca și avocata care o însoțea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed