Home Stiri Loredana Groza are doar apariții spectaculoase. Cum își alege vedeta ținutele cu care nu dă niciodată greș?

Loredana Groza are doar apariții spectaculoase. Cum își alege vedeta ținutele cu care nu dă niciodată greș?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 311 views 3 minute timp de citit
  • Loredana Groza are doar apariții spectaculoase
  • Vedeta își alege singură ținutele
  • Shopping-ul are un rol important în viața Loredanei Groza

Loredana Groza ne-a obișnuit cu aparițiile sale spectaculoase de-a lungul anilor, însă de fiecare dată, cu fiecare apariție, pare că arată și mai bine, și că și-a ales cu și mai mare atenție piesele vestimentare și accesoriile pe care le poartă.

Cine o ajută pe Loredana Groza să-și aleagă ținutele?

Deși pare că ar fi întotdeauna mâna unui stilist, se pare că Loredana Groza își alege singură ținutele.

Vedeta a vorbit despre faptul că acest proces nu îi ia foarte mult timp, și că face asta, de obicei, cu doar câteva ore, sau chiar cu câteva minute, înainte de evenimente, că i s-ar părea plictisitor dacă ar gândi totul atent, cu câteva luni sau săptămâni înainte, și că la ea totul ține doar de feeling.

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească” și să mă acopere”, a declarat Loredana Groza pentru Ego.ro.

Se pare că Loredana Groza este foarte atentă la piesele vestimentare pe care le achiziționează, iar în decursul anului a reușit să strângă o adevărată colecție de piese unicat, pe care le poartă cu mândrie de fiecare dată când are ocazia.

Vedeta a recunoscut faptul că iubește să călătorească și să se plimbe prin magazine, pentru a achiziționa piese deosebite.

„Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții”, a mai povestit Loredana Groza.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies