HomeStiri Loredana Groza, criticată dur, deoarece își Photoshop-ează pozele prea mult

Loredana Groza, criticată dur, deoarece își Photoshop-ează pozele prea mult

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views 2 minute timp de citit

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana are apariții extrem de incendiare, în ciuda celor 50 de ani pe care îi are. Cu toate acestea, fanii nu sunt foarte încântați de cum apare în mediul online, deoarece își modifică pozele mult prea mult.

Una dintre fotografiile artistei, în care apare în costum de baie, i-a deranjat pe fani, deoarece picioarele sale au o formă ciudată, cauzată de modificarea lor în exces în Photoshop. Cu toate acestea, internauții au văzut că, într-adevăr, cântăreața arată extrem de bine, iar costumul de baie pe care l-a îmbrăcat demonstrează acest lucru.

12

Deși mulți au criticat-o pentru că își editează pozele, alți admiratori au felicitat-o pentru modul în care arată: „Eu te găsesc pe tine super bună/faina /iubitoare și se spune ca ceea ce găsești în viața îți aparține pe veci! Și așa este! De atâția ani ești preferata mea! Love, Lori!❤️❤️❤️❤️❤️”, „Să-mi aduci continente de palid mister… Cu trenul acest…❤️❤️❤️”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de artistă.

13

Cu toate acestea, o admiratoare s-a arătat foarte deranjată de modul în care Loredana apare în mediul online și nu s-a sfiit din a-i lăsa un comentariu destul de acid: „Ce oameni bolnavi sunteți!! Promovați doar ce tine de dorințe carnale, obsedaților! De asta e lumea la limita existentei bunului-simt și nu mai zic de bun-gust. Loredana, ești vulgară și de-a dreptul obsedata să arăți ca la 20 de ani. Ai trecut de mult de prima tinerețe, erai o femeie împlinită și frumoasă în naturalețea vârstei… Păcat de cariera ta. Te-ai mutilat, uneori nu știu dacă o vad pe Loredana Chivu sau pe tine… Cam acolo te-ai băgat… Cat de trist!!”.

14

În cadrul unei emisiuni TV, Loredana a vorbit despre cum reușește să se întrețină: „Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed