Home Stiri Loredana Groza este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice pe care le are

Loredana Groza este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice pe care le are

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

De curând, paparazzii CIAO.RO au surprins-o pe Loredana Groza în oraș alături de mai mulți prieteni. Aceasta are fizionomia schimbată, iar acest lucru este pus pe seama intervențiilor estetice pe care la are.

Nu cu foarte mult timp în urmă, artista a fost confundată cu nimeni alta decât Loredana Chivu, amândouă având la activ mai multe intervenții chirurgicale la nivelul feței. Deși se poate vedea foarte clar că nu arată așa de la natură, Lori continuă să nege operațiile pe care și le-a făcut.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, este răspunsul dat de aceasta în urmă cu mai mult timp.

Mediucul Chawi Youssef a spus, pentru cancan.ro, că: „Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze şi botox pentru riduri”. Mai mult decât atât, pe unele chiar le-a refăcut: injecții antirid cu botox, rinoplastie, blefaroplastie și acid hialuronic în buze.

„Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!”, a spus un fan, comparând-o cu Loredana Chivu. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns imediat: „O să râzi, sunt chiar eu”.

Într-un interviu acordat celor de la adevărul. ro, aceasta a vorbit despre momentele în care se simte cel mai bine: „Pentru mine, scena este spaţiul în care pot să mă transform şi să mă duc într-un alter ego, să devin Loredana artista, cea care poate să depăşească orice timiditate sau trac. Simt că acolo sunt o luptătoare, o gladiatoare aruncată în ring. Timiditatea este ceva cu care unii se nasc şi de care încearcă toată viaţa să se vindece. Pentru mine, scena este un loc în care mă vindec de toate aceste inerţii pe care le creează mintea”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies