HomeStiri Mondene Loredana Groza este în continuare criticată de fani: „Nu contează vârsta, cât timp devii de plastic”. Reacția vedetei

Loredana Groza este în continuare criticată de fani: „Nu contează vârsta, cât timp devii de plastic”. Reacția vedetei

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Loredana-Groza.jpg

De când și-a schimbat înfățișarea, cântăreața Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, este criticată foarte des pe platformele de socializare, fanii acuzând-o că a apelat la operațiile estetice și nu mai seamănă aproape deloc cu felul în care arăta înainte, aceasta având în prezent un look mult mai tânăr.

Artista are o siluetă de invidiat, ridurile au fost eliminate complet, iar figura sa pare mult întinerită. Unul dintre comentariile răutăcioase la adresa Loredanei este următorul: „Nu contează vârsta, cât timp devii de plastic”.

Loredana Groza in Stiri Mondene

Cântăreața însă nu răspunde de obicei criticilor, dar a dat, recent, un interviu în cadrul unei emisiuni de televiziune, în care și-a exprimat punctul de vedere asupra faptului că frumusețea nu se bazează pe operații, iar alte lucruri sunt mai importante și preferă să își concentreze atenția asupra lor. Cu toate că vedeta este o persoană extrem de atentă în ceea ce privește viața sa personală, tratând cu discreție acest subiect, uneori mai face câte o excepție și dă o replică, așa cum îi este stilul, în mod civilizat. Deși nu s-a ascuns și a încărcat pe conturile personale de socializare poze în care se răsfăța cu tratamente faciale, artista declară că preferă să se axeze pe aspectele spirituale ale vieții.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a fost reacția exprimată cu eleganță de către Loredana cu privire la acest subiect…

Loredana Groza 2 in Stiri Mondene

De când a apelat la ajutorul specialiștilor, cântăreața arată cu 20 de ani mai tânără și a adus îmbunătățiri și stilului său de viață: este mult mai atentă în privința alimentației, face exerciții fizice și se odihnește în mod corespunzător, respectând orele de somn. În ciuda numeroaselor comentarii negative pe care le primește despre aspectul fizic, există și o mulțime de persoane care o apreciază ca artistă, o admiră și o consideră frumoasă precum o adolescentă, făcându-i complimente.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed