Home Stiri Loredana Groza, în lenjerie intimă pe plajă

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe plajă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Deși tocmai a împlinit 50 de ani, Loredana Groza pare să fi descoperit elixirul tinereții. Pozele postate pe conturile sale de socializare parcă ar fi fost făcute când avea 30 de ani, iar aceasta pare să fie mai fericită ca niciodată.

Corpul său, din greu lucrat la sală, nu putea rămâne ascuns sub haine. Așadar, artista a decis să se fotografieze în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe, scoțând în evidență ceea ce i-a oferit Mama Natură.

Aflată în vacanță, Loredana a împânzit tot Internetul cu pozele sale îndrăznețe, iar fanii par să nu se mai sature de ele. Recent, diva a postat o poză cu ea, stând la masă, îmbrăcată într-un costum negru, atingându-și buzele. Fanii au început să o felicite pentru modul în care arată, iar bărbații i-au făcut doar complimente.

Poza a fost însoțită de un mesaj, „Am încercat să spun «Nu»!”, iar fanii au început să reacționeze imediat.

Loredana Groza a primit destul de des întrebări legate de modul în care arată, dar și în legătură cu operațiile estetice despre care toată lumea vorbește. Aceasta, într-un interviu acordat celor de la Libertatea.ro, a declarat că: “Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”.

Așadar, în ciuda vârstei sale, Loredana arată mult mai bine decât persoanele mai tinere decât ea și pare că anii nu o pot opri din a face lucrurile pe care și le dorește…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies