Home Stiri Loredana Groza își dezvăluie secretele. Cum reușește vedeta să arate mereu impecabil?

Loredana Groza își dezvăluie secretele. Cum reușește vedeta să arate mereu impecabil?

autor Bodnar Anca
379 views 2 minute timp de citit
  • Loredana Groza are o siluetă de invidiat
  • Cum reușeșete vedeta să se mențină?
  • Loredana Groza a dezvăluit cele mai de preț secrete de frumusețe

Loredana Groza este una dintre cele mai talentate și frumoase femei din România. A avut mereu grijă de ea, și asta s-a văzut întotdeauna.

Cum reușește Loredana Groza să își mențină o siluetă de invidiat?

Loredana Groza arată perfect, iar toată lumea vrea să știe cum reușește acest lucru. Vedeta a vorbit despre asta, și a dat cele mai bune ponturi.

Aceasta a afirmat faptul că este atentă la toate aspectele din viața ei, și că alege să facă mișcare, să se alimenteze mereu sănătos și să nu piardă nopțiile, conștientă fiind de cât de importante sunt aceste aspecte pentru o viață sănătoasă pe termen lung.

„Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile”

„Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de apsectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătosă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. (…) Încerc să-mi cheltuiesc timpul atât de eficient încât să le fac pe toate, să mă ocup de familia mea, de fiica mea, de cei dragi, pentru că au și ei nevoile lor, să fiu prezentă la toate evenimentele importante din viața celor din jurul meu, să-mi fac fanii fericiți, aceasta e misiunea mea”, a povestit vedeta pentru impact.ro

Loredana Groza este de neoprit

Nimeni și nimic nu o poate opri pe Loredana Groza din ceea ce își propune, iar asta a făcut-o întotdeauna pe vedetă să se mențină în toate topurile. Este iubită de o țară întreagă. Iar asta o motivează și mai mult să fie atentă atât la ceea ce face din punct de vedere muzical, cât și la aspectul ei fizic, pentru a nu dezamăgi.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies