HomeStiri Mondene Loredana Groza, mărturisiri din perioada copilăriei: „Erau zile în care nu aveam decât un leu și îmi planificam să mănânc patru chifle!”

Loredana Groza, mărturisiri din perioada copilăriei: „Erau zile în care nu aveam decât un leu și îmi planificam să mănânc patru chifle!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 898 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/loredana_groza_nou_membru_familie.jpg

Loredana a povestit în cartea sa detalii emoționante de pe vremea când era copil. Cântăreața mărturisește că nu a avut totul de la început, fiind nevoită să muncească mult pentru cariera aceasta.

loredana_groza_nou_membru_familie

Loredana Groza povestește că a trăit în sărăcie, că erau zile în care nu avea în buzunare mai mult de 1 leu.

„La repetițiile pentru concursul Steaua fără nume, erau zile în care nu aveam decât 1 leu și îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau niște chifle foarte bune. Și am zis: «O să îmi iau una dimineața, îmi mai iau una la prânz și îmi păstrez două pentru când vin seara.» Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că fac un efort sau că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparație. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la școală. Câți bani îmi dăduseră ai mei atâția aveam, nu mi se părea nimic anormal. Eram fericită că sunt în București, că o să mă duc la Televiziune, să văd cum e într-un studio”, povestește Loredana Groza în cartea sa, potrivit ziarulring.ro.

Loredana va publica o carte în care și-a pus cele mai emoționante amintiri din copilărie, alături de o radiografie a industriei de divertisment din anii ’80…

Cartea se numește „Sentimente” și dorește să scoată în evidență eforturile prin care trebuie să treci dacă vrei să devii o persoană de succes în industria muzicală. „E ca un sport de performanță, trebuie să te antrenezi zi de zi“, spune Loredana, făcând referire la cariera sa.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed