Home Stiri Loredana Groza spune dacă are sau nu operații estetice

Loredana Groza spune dacă are sau nu operații estetice

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 842 views 2 minute timp de citit

Loredana Groza, sătulă de comentariile răutăcioase, a decis să vorbească despre operațiile estetice pe care toată lumea spune că le are. Aceasta a negat cum că ar avea vreo intervenție chirurgicală, dar nu exclude acest lucru în viitor.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus artista pentru cei de la Antena Stars.

Loredana Groza nu a fost criticată doar pentru aspectul său, ci și pentru faptul că a decis să intre în lumea manelelor. De curând, Săndel Bălan a spus că melodia Fericire este o piesă frumoasă și care a avut nevoie de multă muncă pentru a fi realizată.

„Sunt piese muncite, cu versuri faine, nu-s pe golăneală, textele sunt actuale, inteligente. Important este ca, la final, piesa să fie fredonată pe stradă. Din păcate, am văzut că mulți fani de-ai Loredanei Groza nu au reacționat elegant, dar probabil nu au avut răbdare să asculte piesa și vocile.

Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul «Fericire» este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul «Fericire» e fără cusur, e foarte bun. De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta!

A dat lovitura și acum, oricum el a lucrat și în străinătate, este la un nivel foarte sus! Costi nu i-a compus până acum nicio piesă fiicei mele, dar am colaborat cu el, este autorul a două melodii pentru fosta mea trupă, Shock, ele au dat lovitura cu piesa lui, «Dă muzica mai tare!», foarte bună!”, a spus Săndel Bălan, conform impact.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies