HomeStiri Mondene Loredana Groza, ţinta criticilor Danei Budeanu: „Îți pozezi părțile intime”

Loredana Groza, ţinta criticilor Danei Budeanu: „Îți pozezi părțile intime”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Loredana-Groza-tinta-criticilor-Danei-Budeanu-„iti-pozezi-partile-intime-3.jpg

Dana Budeanu a luat-o la rost pe buna sa prietenă, Loredana Groza. Se pare că acesteia nu îi este pe plac modul provocator în care artista apare pe internet şi a decis să îi atragă atenţia.

„Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Loredana Groza, ţinta criticilor Danei Budeanu „îți pozezi părțile intime” in Stiri Mondene

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici, prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună.

Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând.

Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e jobul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus criticul de modă pe contul său de YouTube.

Loredana Groza, ţinta criticilor Danei Budeanu „îți pozezi părțile intime” in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, Dana Budeanu a avut ceva de spus şi despre Bianca Drăguşanu. Aceasta a mărturisit că Maldive este o destinaţie scumpă, dar nu înţelege de ce toată lumea se pozează în costum de baie când pleacă pe tărâm exotic.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o.

Loredana Groza, ţinta criticilor Danei Budeanu „îți pozezi părțile intime” in Stiri Mondene

Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la «One and Only» și dați 40 de mii pe casuță”, a adăugat vedeta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed