Home Stiri Loredana Groza, topless pe internet. A renunțat la inhibiții și și-a arătat posteriorul

Loredana Groza, topless pe internet. A renunțat la inhibiții și și-a arătat posteriorul

autor Buinoschi Andreea
253 vizualizari

Ieri, Loredana Groza a încins internetul. Aceasta s-a filmat în timpul ședinței de masaj, iar imaginile au sucit mințile bărbaților. Îmbrăcată doar cu o pereche de bikini de-a dreptul minusculi, Loredana a filmat tot procesul, lăsându-și posteriorul la vedere.

Deși are 50 de ani, artista nu se oprește din a șoca. În ultima vreme, aceasta postează poze care mai de care mai îndrăznețe, arătând că, pentru ea, vârsta este doar un număr. Așadar, nici cea mai recentă postare a sa nu se lasă mai prejos. Cântăreața a apelat la serviciile oferite de un salon de remodelare corporală, pentru un masaj făcut ca la carte.

Fără sutien și purtând doar o pereche de chiloți extrem de mici, Loredana Groza a încins internetul, demonstrând, din nou, că nu o interesează părerea celor din jur.

Fanii nu au fost prea încântați nici atunci când Loredana a pozat extrem de provocator. Aceștia și-au exprimat opinia, unii dintre ei fiind foarte revoltați. „La 50 de ani se cam cuvine să ne aratăm Interiorul, nu posteriorul… Scuze, dar chiar doar trupul contează… ce facem cu sufletul????”, „Exteriorul este reflecția interiorului”, „Sufletul nu se poate fotografia, însă putem să ne bucurăm din tot sufletul când vedem un chip frumos, un trup frumos și sănătos la 50 de ani sau la orice vârstă!”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Aspectul Loredanei a stârnit multe controverse de-a lungul timpului. Artista a fost criticată extrem de mult din cauza operațiilor estetice pe care le are și, nu de puține ori, internauții și-au spus punctul de vedere. „Ce oameni bolnavi sunteți!!! Promovați doar ce tine de dorințe carnale, obsedaților! De asta e lumea la limita existentei bunului-simt și nu mai zic de bun-gust. Loredana, ești vulgară și de-a dreptul obsedata să arăți ca la 20 de ani. Ai trecut de mult de prima tinerețe, erai o femeie împlinită și frumoasă în naturalețea vârstei… Păcat de cariera ta. Te-ai mutilat, uneori nu știu dacă o vad pe Loredana Chivu sau pe tine… Cam acolo te-ai băgat… Cat de trist!!”, a fost reacția unei fane, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies