Home Stiri Loredana Groza vorbește despre operațiile estetice. Ce spune vedeta despre afirmațiile celor din jur?

Loredana Groza vorbește despre operațiile estetice. Ce spune vedeta despre afirmațiile celor din jur?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 371 views 2 minute timp de citit
  • Loredana Groza vorbește despre operațiile estetice
  • Ce spune vedeta despre asta?
  • Vedeta contrazice tot ceea ce se spune cu privire la faptul că ar avea operații estetice

Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase femei din România, și nu doar odată s-a zvonit că ar avea operații estetice, chiar dacă aceasta a negat întotdeauna.

Care este adevărul? Are Loredana Groza operații estetice?

Vedeta spune tare și răspicat că nu are absolut nicio operație estetică, și că nu ar avea de ce să nu recunoască dacă cele ce se zvonesc ar fi adevărate.

Loredana Groza face multe eforturi pentru a arăta impecabil, pentru a avea o siluetă și un ten de invidiat, dar nu a ajuns niciodată până la operații estetice.

„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta. Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi.

Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

La 52 de ani, Loredana Groza arată impecabil, și reușește cu brio să se mențină și să atragă toate privirile.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies