HomeStiri Loredana va lansa o carte despre industria de divertisment a anilor ’80! Citește un fragment din „Sentimente”!

Loredana va lansa o carte despre industria de divertisment a anilor ’80! Citește un fragment din „Sentimente”!

autor Elena Yvette
666 views 1 minute timp de citit

Loredana va publica o carte în care și-a pus cele mai emoționante amintiri din copilărie, alături de o radiografie a industriei de divertisment din anii ’80.

646x404 (19)

Cartea se numește „Sentimente” și dorește să scoată în evidență eforturile prin care trebuie să treci dacă vrei să devii o persoană de succes în industria muzicală. „E ca un sport de performanţă, trebuie să te antrenezi zi de zi“, spune Loredana, făcând referire la cariera sa.

Vă prezentăm, mai jos, un fragment din „Sentimente”:

„După «Steaua fără nume» ne-a venit rândul să ne luăm televizor color. Până atunci ne uitaserăm la concursurile cu ea la unul alb-negru. Pe vremea aceea, te înscriai pe o listă la magazin şi aşteptai să sosească de la Chişinău televizoarele color. Am stat la rând, dar nu am apucat din cele de la Chişinău. Ne-a părut rău, dar mai erau unele Toshiba, ne-au zis că sunt bune şi că, dacă tot am aşteptat la rând, să ne cumpărăm Toshiba. Nu ştiam atunci nimic despre branduri, nu aveam cultura asta. Nu mai ţin minte dacă ni l-au livrat chiar atunci, dar când Lori a mers la Festivalul de la Mamaia, aveam televizor color – o mare realizare în acele vremuri…“

orig_411x640

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..