HomeStiri Mondene Louis Vuitton îi cere daune lui Brigitte, după scandalul măștilor contrafăcute

Louis Vuitton îi cere daune lui Brigitte, după scandalul măștilor contrafăcute

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 637 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/08/Iata-cat-ar-putea-sta-in-spatele-gratiilor-Brigitte-si-Florin-Pastrama-2.jpg

Oamenii legii au demarat o anchetă în cazul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă, după ce au fost acuzați că au vândut măști contrafăcute. Acum, casa de modă Louis Vuitton cere despăgubiri din partea celor doi soți.

Polițiștii din Capitală au început demersurile legale împotriva celor doi soți încă din luna iulie, anul trecut, după ce s-a aflat că aceștia ar fi vândut măști de protecție ce aveau logouri false ale unor case mari de modă. Acum, Louis Vuitton le cere daune soților.

Brigitte spune cine a ajutat-o să se împace cu Florin Pastramă in Stiri Mondene„Sunt de părere că au ajuns în această situaţie pentru că s-au depărtat de Dumnezeu şi s-au fălit cu bunuri materiale. Mai mult, potrivit lor, nu au știut că vând măşti contrafăcute sau că este ilegal să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

Brigitte și Florin s-au despărțit și urmează să divorțeze la notar in Stiri MondeneNu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de la branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat.

Louis Vuitton îi cere daune lui Brigitte, după scandalul măștilor contrafăcute in Stiri MondeneOamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal, când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației. Măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logouri pe ele”, a spus Brigitte pentru cei de la Antena Stars, la acea vreme…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed