Home Stiri Mondene Luana Ibacka o desfiinteaza pe Iulia Albu. Vezi ce cuvinte grele s-au aruncat!

Luana Ibacka o desfiinteaza pe Iulia Albu. Vezi ce cuvinte grele s-au aruncat!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 972 views
Iulia-Albu in Stiri Mondene

În cadrul emisiunii de la Kanal D unde Iulia Albu are o rubrica intitulată „Wow sau Bau Bau”, aceasta nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa tinutei purtate de Luana Ibacka.

Iulia-Albu in Stiri Mondene

Iulia Albu își spune părerea din punct de vedere stilistic despre diferite persoane publice din România. Atunci când a venit rândul Luanei Ibacka, fashion editorul nu a avut cuvinte pozitive, spunând că este îmbrăcată sinistru.

„Nu cred că are niște nasturi cusuți pe o cârpă, după care a fost legată la gât. Niciodată nu facem mai multe zone de interes. E ceva sinistru. Este una dintre cele mai slabe apariții”, a comentat Iulia Albu la Kanal D.

in Stiri Mondene

Replica primei soții a lui Cabral nu a întârziat să apară.

Luana și-a ales cu grijă cuvintele, însă trebuie să precizăm că au fost cuvinte grele și bine alese la adresa Iuliei Albu.

Această nălucă ce suge agrafe a găsit de cuviinţă să-mi analizeze ţinuta (purtată la o lansare de restaurant). Concluzia: sunt «sinistră», iar cârpa cu nasturi pe post de colier mă plasează în adâncurile prost îmbrăcatelor! Întrucât televizorul este mobilă în viaţa mea, iar baletul ăsta de vedetisme copiate e la ani lumină de preocupările mele, mă amuz când cineva care arată în halul ăsta, în loc să caute consiliere psihologică, cheltuie banii pe accesorii şi obiecte care nu îi pot crea (după cum se prezintă femeia), vreo identitate stabilă.

By the way… cine caută verdicte în zona fashion, găseşte în social media, nu la televizor. Şi avem şi noi «pretty princess» bloggeriţe care informează cu bun-gust şi vocabular fashion. Îi recomand acestei entităţi otrăvite să îşi dezvolte studiile şi viaţa sexuală, pentru că strigă în ea aceste lipsuri”, a scris Luana Ibacka…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed