Home Stiri Lucian Viziru menaj a trois alaturi de Tania Budi

Lucian Viziru menaj a trois alaturi de Tania Budi

autor Elena Yvette
820 vizualizari

In ultimele doua saptamani au fost nenumarate atacuri intre Bianca Dragusanu si Tania Budi. Lucian Viziru a fost deranjat de declaratiile Taniei Budi si iese la atac cu povestiri incediare.

lucian viziru tania budi

Actorul povesteste ca relatia pe care a avut-o cu Tania Budi in 2009, a avut si un moment inedit. Dupa spusele lui Lucian Viziru, Tania Budi ca sa nu-l piarda a acceptat o noapte de amor alaturi de inca o domnisoara.

„Între mine şi Tania nu a fost o poveste de dragoste, ci o aventură mai degrabă. Pentru ea a fost un business, pentru mine, o distracţie, într-o perioadă a vieţii mele de care nu sunt foarte mândru, dar îmi asum”, a spus Lucian Viziru.

„Mi-am dat seama că nu era ce trebuie. Eu voiam un partener cu care să pot vorbi, cu care să am lucruri în comun, cu care să am ce discuta.

Am văzut că nu ne potrivim, dar am zis să păstrăm relaţiile bune, să ne mai vedem din când în când. În perioada aceea, şi ea ştia asta, eu mă întâlneam şi cu alte femei. Planul ei era să revină în showbizul românesc”.

„Într-o seară, i-am propus să o facem în trei! Nu voiam încă un bărbat, Doamne fereşte, ci o femeie. am propus să o aduc eu, nu era vorba despre o persoană publică. Aveam câteva variante şi se putea concretiza. Iniţial nu a vrut! A avut nişte reacţii ieşite din comun şi a plecat, nu ne-am mai vorbit. După o lună a început să mă caute, mă suna, îmi dădea mesaje. La un moment dat mi-a prezentat o amică, au venit împreună la terenul unde jucam fotbal. Peste câteva zile, în weekend, m-a sunat. Mi-a zis că vrea să vină la mine cu fata pe care mi-o prezentase. Eu am refuzat atunci! Am acceptat însă peste câteva zile. Eram burlac, singur acasă…”, a spus el.

[articol „Tania Budi”]

„Se presupunea că toată lumea ştie de ce suntem acolo, nu am vorbit deschis despre asta. Nu ne strânsesem să jucăm macao! Am ajuns în dormitor. Am băut câte ceva! Totul se întâmpla conform planului”, a mai precizat Lucian Viziru.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies