Home Stiri Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

autor Buinoschi Andreea
160 vizualizari

Luis Lazarus este foc și pară, după ce lumea a declarat că are Covid, în urma internării sale în spital. Se știe foarte bine faptul că Luis este sceptic în ceea ce privește pandemia și vaccinul și a fost extrem de deranjat de ceea ce s-a spus despre el.

„Eu, cel mai virulent contestatar anti-restricții, mi-am găsit nașul. Vai, ce s-a întâmplat, a răcit Lazarus un pic și gata, toată lumea? Am făcut cinci teste, toate negative, am făcut trei prelevări să vedem dacă am Covid. Aveam simptome pentru că am mers cu niște prieteni și eram în frig.

Am avut un frison, am tușit puțin și am luat o rețetă. Și mi-a generat o greață și nu am putut să mănânc. Am mers la spital să facă o perfuzie, m-au primit oamenii, pentru că am și eu mulți prieteni buni, mulți doctori care mă supraveghează. Eram deshidratat doar.

Au sărit deja unii că am Covid. I-am dat Dianei Șoșoacă și i-am zis ce brambureală poate să fie în țara asta. Mă externez mâine, pot să plec și acum, nu poate să mă oprească nimeni. Plătiți lumea să se vaccineze.

Ăștia au rămas în aceeași postură de cretinism. Cum să te apuci tu, ca presă, să spui că am Covid? Eu nu am avut niciodată mai mult de 36.6. Eu nu am avut saturația oxigenului scăzută sub 94. Ce înseamnă stare gravă, am căzut, eram inconștient sau ce? Am venit doar să fac niște analize. Cum să scrieți așa ceva, cum să fiu eu în stare gravă?

Discutăm despre distragerea atenției de la lucruri reale, despre oameni tatuați care se vaccinează și apar în reclame. Se duc pe bani, e clar. Se încearcă prostirea lumii să meargă la vaccinare. Covid-ul este o glumă, oamenii sunt puțini la spital, valul a trecut, suntem foarte bine, oameni buni…

Vă învăț eu minte să mai scrieți despre mine și să mâncați r***t, o să fie câteva dezvăluiri și emisiuni puternice. O să vedeți”, a declarat jurnalistul, conform playtech.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies