Home Stiri Luminița Anghel neagă operațiile estetice, deși, în trecut, a spus că a apelat la ajutorul lor

Luminița Anghel neagă operațiile estetice, deși, în trecut, a spus că a apelat la ajutorul lor

autor Mirela
192 vizualizari
  • Luminița Anghel are 53 de ani, dar pare că a găsit elixirul tinereții.
  • Cu toate acestea, deși, în urmă cu ceva timp, recunoștea că a trecut pragul medicului estetician, aceasta a mărturisit acum că nu are nicio intervenție estetică.
  • Aceasta a încercat să demonstreze lipsa lor printr-o fotografie veche.

Luminița Anghel are 53 de ani, dar pare că a găsit elixirul tinereții. Cu toate acestea, deși, în urmă cu ceva timp, recunoștea că a trecut pragul medicului estetician, aceasta a mărturisit acum că nu are nicio intervenție estetică.

Fotografiile pe care Luminița Anghel le-a încărcat în mediul online reprezintă subiect de discuție pentru internauți, care se folosesc de ele pentru a discuta despre operațiile estetice pe care aceasta le are.

Sătulă de acest subiect, Luminița Anghel a decis să le închidă gura răutăcioșilor și să posteze o fotografie cu ea de acum câțiva ani, pentru a arăta că nu există mari diferențe, decât cele legate de trecerea timpului.

Luminița Anghel neagă existența operațiilor estetice

„Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,«drăgălașilor» care insistă cu «ti-ai umflat buzele». Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumoși și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți…”, a scris aceasta în mediul online.

Artista a recunoscut, în trecut, că are anumite intervenții

„Când m-am văzut într-o fotografie, la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire. În momentul în care slăbești, e normal să se mai lase una, alta și să nu mai ai același tonus. Îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun-simț.

De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor. Mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene”, a spus aceasta, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii prezentate de Oana Turcu, potrivit ciao.ro.

De asemenea, Luminița Anghel a spus și cum a reușit să slăbească. Conform declarațiilor sale, sportul și dieta sunt rețeta succesului și au funcționat de minune și pentru ea. Luminița a mărturisit că a renunțat la alimentele care nu erau în favoarea sa, nu a mai consumat alcool și nici băuturi acidulate. Nu a mai mâncat după ora șase seara și s-a apucat serios de sport. În urmă cu ceva timp, aceasta mărturisea faptul că și-a făcut timp și pentru sport.

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies