Home Stiri Mondene “Ma insala sau nu ma insala?!” Iata care sunt cele mai evidente semne!

“Ma insala sau nu ma insala?!” Iata care sunt cele mai evidente semne!

autor Elena Yvette
1,4K views

Odata ce ai fost de acord sa intri intr-o relatie, trebuie sa te implici cu totul si, mai ales, sa fii sigura ca ceea ce ai ales si ce ai langa tine este exact ceea ce ti-ai dorit mereu si este cel potrivit. Avand in vedere ca de cele mai mult ori avem foarte multe intrebari referitoare la acest aspect, si anume: “Daca ma insel?”, “Daca nu este el cel langa care voi sta toata viata?”, “Daca imi pierd timpul degeaba?”, exista tendinta de a ne uita si in alte “gradini”, dupa alti posibili parteneri.

Nu va ganditi ca numai in cazul nostru se aplica acest lucru; barbatii trec si ei prin acelasi “calvar”, daca il putem numi asa, deoarece creierul nostru nu va fi o clipa linistit pana nu va avea parte de siguranta de care are nevoie.

Cu toate acestea, pana la proba contrarie sau chiar pana la marturisire mai este cale lunga, dar pentru a alunga orice alta suspiciune, vom incerca sa va prezentam aspectele pe care trebuie sa le luati in calcul cand banuiti ca cel de langa voi ar putea avea o aventura.

Inainte de toate, legatura cu telefonul: atat mesajele, cat si apelurile au devenit din ce in ce mai lungi si mai dese. Probabil va va spune ca nu e nimic important sau ca pur si simplu a descoperit o noua prietenie cu o persoana draga – sa nu uitam si de scuzele legate de problemele de serviciu. Oricum ar fi, mare atentie!

In al doilea rand, iesirile dese, fara tine, bineinteles, pe motiv ca poate esti obosita, poate ai treaba, iar momentul in care va fi intrebat unde-si petrece ziua/seara, va fi mai mult decat inconfortabil si iti va raspunde sec: “Cu prietenul meu cel mai bun”, “Cu prietenii”. Acum depinde de fiecare in parte, daca va crede sau nu povestea.

Despre ingrijitul excesiv, spre exemplu mersul la sala sau la un salon, mai ales daca relatia voastra este intr-un punct mort sau s-a instalat monotonia. Da, clar trebuie sa luati in calcul acest aspect si cred ca va fi singurul moment cand nu trebuie sa va mai puneti semne de intrebare si sa credeti.

Alte tipuri de schimbari, cum ar fi cele din pat. Exista posibilitatea ca el cumva sa se fi “documentat”, insa aceste sanse sunt destul de mici, asa ca daca ceva este altfel legat de obiceiurile sale sexuale, nu mai incape indoiala ca are pe cineva…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed