HomeStiri Mondene Mădălin Ionescu a îngrijorat pe toată lumea. Ce mesaj dureros a transmis fostul prezentator TV! „Îi cer iertare și Cristinei că…”

Mădălin Ionescu a îngrijorat pe toată lumea. Ce mesaj dureros a transmis fostul prezentator TV! „Îi cer iertare și Cristinei că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 780 views
Madalin Ionescu a ingrijorat pe toata lumea. Ce mesaj dureros a transmis fostul prezentator TV! „Ii cer iertare si Cristinei ca...” 1 in Stiri Mondene

Mesajul dureros pe care l-a scris recent Mădălin Ionescu a stârnit îngrijorare în mediul online, cu atât mai mult cu cât l-a postat dimineața devreme.

in Stiri Mondene

Fostul prezentator TV a recunoscut că a avut parte de o noapte absolut îngrozitoare, una dintre cele mai grele pe care le-a trăit vreodată ca părinte.

Deși nu a dorit să intre în detalii, acesta a lăsat să se înțeleagă că s-a întâmplat ceva cu unul dintre copiii săi, mai exact, cu fetița pe care o are cu Cristina Șișcanu, întrucât alături de mesaj atașase și o fotografie cu el și micuța.

Madalin Ionescu a ingrijorat pe toata lumea. Ce mesaj dureros a transmis fostul prezentator TV! „Ii cer iertare si Cristinei ca...” 2 in Stiri Mondene

„Noaptea asta a fost una dintre cele cele mai dificile din viața mea de tată! De asta scriu la ora asta… Nu o să dau detalii și nu îmi cereți, vă rog!

Îi cer iertare și Cristinei că am așternut aceste rânduri, dar consumul sufletesc a fost uriaș! Aș fi avut atât de multă nevoie de o noapte lină însă nu a fost să fie!

Mă așteaptă azi provocări profesionale extreme, dar mintea mea nu rezonează în acest moment decât cu ideea siguranței și sănătății copiilor mei…

Nimic nu poate fi mai important decât această dorință. Acum suntem mai bine, bine chiar…

Sper sa pot dormi și azi sa reușesc tot ce îmi propusesem, tot ce trebuia să realizez…

Îi rog pe partenerii mei sa mă înțeleagă dacă nu voi fi atât de fresh pe cât mi-aș dorit…

Un geniu rămâne însă un geniu și când doarme… și atunci când funcționează la 60 la sută din capacitate!”, a scris Mădălin Ionescu pe conturile sale de socializare.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed