HomeStiri Mondene Mădălin Ionescu, revoltat de ceea ce promovează televiziunile: „O mediocritate împinsă la extrem”

Mădălin Ionescu, revoltat de ceea ce promovează televiziunile: „O mediocritate împinsă la extrem”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Madalin-Ionescu-revoltat-de-ceea-ce-promoveaza-televiziunile-„O-mediocritate-impisa-la-extrem”.jpeg

Mădălin Ionescu, în vârstă de 48 de ani, s-a retras anul trecut din postura de prezentator TV, dorind să se ocupe mai mult de familie, dar a rămas o prezență constantă pe internet.

Cu toate că a ieșit din mediul showbizului, acesta continuă să își exprime părerile în mediul online, iar recent a făcut pe contul său de Facebook afirmații usturătoare referitoare la adresa posturilor de televiziune, mai ales cu privire la ceea ce se promovează în prezent prin intermediul majorității emisiunilor TV, precizând minusurile și defectele pe care le au.

„Bântuie un aer de prostie și de oboseală prin televiziunile din România… O gravă criză de conținut. Trist! Patronii cred că sunt în vacanță prelungită…

Emisiuni cenușii făcute cu bani mulți, producții pompoase pe care nu le mai poți urmări după prima ediție pentru că ai văzut tot, prezentatori de o mediocritate împinsă la extrem, tot felul de zerouri barate transformate în vedete TV peste noapte, rateuri uriașe, show-uri anacronice, penibile, meschine, clișee nenumărate, subiecte fake și para fake, personaje expirate sau complet lipsite de charismă.

Exceptând grupajele informative, în TV mai există doar câteva producții: «iUmor», «Asia Expres», «Românii au talent», «Las Fierbinți», «Chefi la cuțite», «Ce spun românii?» și cam atât. Mai sunt vreo două seriale, unul la Pro și altul la Antenă. În rest… o vale a plângerii sau o mare comedie a neputinței. La Kanal D… «Puterea Dragostei» și poate ar mai fi ceva.

În zona televiziunilor de știri pe ici, pe colo… viață… cu porția. România TV, Digi 24, oarecum B1… punct”, a scris Mădălin Ionescu.

Fostul prezentator TV și-a spus punctul de vedere și cu privire la viitorul televiziunilor, care, în concepția sa, nu este unul strălucit.

„Mulți telespectatori s-au refugiat în online și nu se mai uită la TV. Altfel… noroc că există Netflix! Citeam «profețiile» unor futurologi celebri care anunță o mare schimbare în următorii ani. Cică prin 2035 televiziunea va deveni ruda săracă a internetului. Germenii acestor transformări au apărut”, a mai scris Mădălin Ionescu…

Sursa: anamariavasile.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed