HomeStiri Mondene Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta?

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 916 views
Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene
  • Mădălina Ghenea a avut o apariție incendiară la Săptămâna Modei de la Milano
  • Ce ținute a purtat frumoasa actriță pe covorul roșu?
  • Secrete de vedetă. Cum își menține Mădălina Ghenea silueta?

Evenimentul Săptămâna Modei de la Milano a fost pe buzele tuturor în aceste zile, ținutele vedetelor care au pășit pe covorul roșu fiint atent analizate de criticii de modă.

Mădălina Ghenea nu a putut să lipsească de la acest eveniment importantul, unul care i se potrivește mănușă.

Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea?

Aceasta a purtat o ținută extravagantă, una care a tras, fără îndoială, toate privirile și a fost extrem de apreciată.

Ținuta cu care și-a făcut Mădălina Ghenea apariția a fost una extrem de controversată. Vedeta a purtat un costum ce a fost catalogat drept îndrăzneț, format din colanți scurți, strâmți pe picior, bej, și un sacou supradimensionat, în aceeași nuanță.

Costumul purtat de frumoasa actriță i-a complimentat perfect silueta de invidiat, scoțându-i în evidență talia perfectă.

Vedeta a fost coafată lejer, și a optat pentru o pereche de pantofi cu toc, și o geantă în aceeași culoare, una neutră, perfectă pentru acest eveniment.

„Cea mai frumoasă!,

Ești minunată!,

Cea mai frumoasă femeie din lume!

Născută pentru a „distruge!” au fost comentariile ce au apărut la fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Cum își menține Mădălina Ghenea o siluetă de invidiat?

Mădălina Ghenea este și fotomodel, și actriță, motiv pentru care este extrem de atentă la siluetă. Aceasta are o alimentație sănătoasă, face mișcare și se preocupă de absolut tot ceea ce înseamnă imagine.

Deoarece a fost întrebată de foarte multe ori cum reușește să se mențină în formă, iar toată lumea îi cere sfaturi legate de îngrijire corporală, alimentație și activitate fizică zilnică, Mădălina Ghenea a făcut o postare în care și-a dezvăluit câteva dintre secrete.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a precizat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene Mădălina Ghenea a atras toate privirile la săptămâna Modei de la Milano. Ce ținută a purtat aceasta? in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed