HomeStiri Mondene Mădălina Ghenea, mesaj pentru fetița sa: „Sper că vei călători prin întreaga lume…”

Mădălina Ghenea, mesaj pentru fetița sa: „Sper că vei călători prin întreaga lume…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 834 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/madalina-ghenea-1024x649.jpg

Mădălina Ghenea a adresat un mesaj fetiței sale pe pagina personală, care a stârnit o mulțime de reacții și emoții din partea fanilor.

madalina-ghenea-1024x649

Mădălina Ghenea și Matei Stratan formează un cuplu solid, iar fetița lor este bucuria lor cea mai mare. Actrița i-a dedicat fetiței sale un mesaj emoționant despre bucuria pe care o trăiește în fiecare clipă alături de ea.

madalina-ghenea1-1

„Sper că te îndrăgostești cu viața, în sine. Sper că vei călători prin întreaga lume, vei sta într-o cafenea și vei vorbi cu un străin. Sper că vei merge la muzee, spectacole și să vezi filme străine și independente. Sper că vei culege flori și vei citi cărți, vei privi apusul și stelele și vei realiza că viața este mult mai importantă decât un simplu mesaj de la persoana pe care o placi. Nu-ți vei mai aminti de acel băiat. Sper că vei avea cei mai tari prieteni și cele mai frumoase amintiri, fie că sunt bune sau rele. Sper că vei face fotografii și vei țipa de fericire și vei cânta melodiile tale preferate pe ringul de dans. Sper că vei sări într-un lac, o piscină, râu sau ocean și nu-ți vei face niciodată griji pentru cum îți stă părul. Sper că vei râde până te va durea burta, stomacul și îți vor curge lacrimi de la râs și bucurie. Sper că vei sta într-un lan și vei privi stelele alături de persoana pe care o iubești, dar care să te iubească, la rândul său. Să te iubească din toată inima. Sper că vei cunoaște diferența dintre spectator și cel care se ridică în picioare și ia parte la acțiune. Să știi că dacă îți întorci privirea, este la fel de rău cu a face o greșeală. Sper că, în loc să te gândești la schimbare, tu să fii schimbarea de care lumea are nevoie. Sper că vei fi mereu blândă cu persoanele din jurul tău și excepțională cu tine însăți. Să știi că anumite persoane te vor iubi indiferent ce vei face. Și că, indiferent ce vei face, altele… nu te vor iubi. Trebuie să știi că unele persoane te vor părăsi, dar altele vor rămâne în viața ta. Sper că ești mândră de tine însăți, deoarece depinde doar de tine cum ești. Mai mult decât orice, sper că vei dansa întotdeauna de parcă nimeni nu te privește, vei cânta de parcă nimeni nu te aude și vei iubi de parcă n-ai fi fost niciodată rănită. Sper ca cea mai bună zi din trecut să-ți fie cea mai grea zi din viitor. Vreau să știi că te voi proteja întotdeauna. Vei fi iubită întotdeauna. Sper că nu te vei îndoi niciodată de tine însăți. Sper să-ți amintești mereu cine ești, iar dacă vei uita vreodată, să ai o gașcă de fete grozave care să-ți amintească acest lucru. Sper că știi cum să-ți hrănești sufletul, atunci când este nevoie, și sper să ai încredere mereu în intuiția ta… și să știi când e momentul să pleci.

Dar, cel mai important, sper să știi când să rămâi lângă cineva”, a postat Mădălina Ghenea pentru fiica sa, pe contul de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed