HomeStiri Mondene Mădălina Ghenea, sedusă de parfumul lui Cristiano Ronaldo

Mădălina Ghenea, sedusă de parfumul lui Cristiano Ronaldo

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 950 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/fass6.jpg

Actriţa Mădălina Ghenea apare în ipostaze tandre alături de Cristiano Ronaldo. Scenele fac parte dintr-o reclamă a unui parfum pe care fotbalistul portughez tocmai l-a lansat.

CANNES, FRANCE - MAY 19: Model Madalina Ghenea attends the "Lawless" Premiere during the 65th Annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 19, 2012 in Cannes, France. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Pe platoul de filmare, într-un cadru intim, Mădălina joacă rolul femeii seduse de aroma parfumului. Cei doi sunt extrem de tandri unul cu celălalt şi parcă se sorb din priviri. „Se pare că totul a mers bine la lansarea parfumului meu“, a scris Ronaldo pe contul lui de Facebook.

Mădălina Ghenea a fost aleasă pentru a juca în această reclamă. Şi asta datorită succesului său pe plan internaţional, ea remarcându-se prin rolurile jucate în „I Soliti Idioti“,„Dom Hemingway“, „Razzabastarda” şi „Youth/ La Giovinezza”. De asemenea, românca este cunoscută şi în lumea modei, aceasta fiind desemnată în anul 2012 una dintre cele mai dorite femei.

Actriţa a fost de multe ori în atenţia presei şi pentru relaţiile cu bărbaţii faimoşi pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Sursa foto: heavyeditorial.files.wordpress.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed