Home ARTICOLE SLIDER Madalina Ghenea: „sunt mandra ca sunt romanca”

Madalina Ghenea: „sunt mandra ca sunt romanca”

autor Elena Yvette
98 vizualizari

Madalina Ghenea este in Romania de cateva zile pentru a-si promova filmul „Dom Hemingway”. Frumoasa romanca a declarat ca este mandra de faptul ca este romanca.

Madalina Ghenea

„Am o pasiune pentru România şi încerc să promovez România cât pot de mult. Cu toate că ştim cu toţii că reputaţia noastră nu este foarte strălucită în Italia, eu încerc să explic de fiecare dată că acele câteva persoane care greşesc nu pot distruge o ţară întreagă şi nu ne pot denigra imaginea. E greu. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să mă lovesc de probleme pentru faptul că sunt româncă şi, totuşi, eu insist şi sunt mândră de fiecare dată să spun că sunt româncă. Asta înseamnă că pentru mine 1 decembrie este o zi importantă, normal” a declarat Madalina Ghenea pentru ziarul Adevarul.

Madalina Ghenea

„Când am plecat din ţară nu mi-am dorit neapărat să câştig. Ideea nu a fost să mă îmbogăţesc şi nici nu am reuşit, pot să spun asta cu mâna pe inimă. Era un moment un pic dificil acasă şi prin faptul că am început să lucrez am putut să-i ajut pe ai mei cu puţin, nu cu mult. Trăim o viaţă absolut normală, ai mei trăiesc o viaţă simplă în continuare. Nu pot să zic că m-am îmbogăţit şi nici nu mi-am dorit asta. Cred că, poate e urât spus sau un pic macabru, dar, mai bine să mor săracă, fericită şi iubită şi să iubesc decât bogată şi singură” a mai spus Madalina Ghenea.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies