Home Stiri Magda Ciumac, mesaj pentru Adriana Bahmuțeanu: „Numai moartea nu are soluție”

Magda Ciumac, mesaj pentru Adriana Bahmuțeanu: „Numai moartea nu are soluție”

autor Negriu Elena
8 vizualizari
loading...

Magda Ciumac i-a oferit Adrianei Bahmuțeanu sfaturi pe pagina sa de Facebook, după ce s-a aflat că aceasta din urmă a pierdut procesul cu fostul soț, Silviu Prigoană, în urma căruia copiii vor locui cu tatăl lor.

Magda Ciumac a scris un mesaj cuprinzător în care o îndeamnă pe Adriana Bahmuțeanu să vadă partea pozitivă a situației în care se află în această perioadă și să se focalizeze pe propria persoană, să facă lucruri pentru care înainte nu avea timp.

„Draga mea Adriana Bahmuțeanu, numai moartea nu are soluție! Domnul… a vrut pentru răzbunare copiii, nu pentru a sta cu ei și de dragul lor! Lasă-i în pace! Să facă ciorbiță, teme, să-i ducă în parc, film, pizza, școală, să pună alarmă la telefon, să pună la spălat hainele lor murdare, să-i schimbe, să-i spele, să alerge cu uscătorul de păr prin casă după ei, să îi ducă la doctori, să stea cu ei când au febră și mai ales să cumpere toate cele! Unde mai pui că sunt și doi? Și asta: fără bone ori ajutoare! Și stai să vezi atunci de nu-i «trimite» în timp la mamă ori la bunică!

Spun asta în momentul în care mi-am îngropat mama de două zile și în măsură de mamă care a luptat patru ani pentru custodia copilului! Dar a meritat! În timp… am văzut cine și ce a vrut? Chiar nu vrei să mergi și tu la coafor, la unghii, să vezi un film ori să îl seci de nervi ceva timp? Lasă-i la «domnul»! Să vezi că tot la tine o să vină… singuri! Și până la urmă: este tatăl lor! Nu o fi anormal total să le facă ceva rău! Nu te-ai săturat să nu mai ai viață? Chiar vrei să pățești ceva? Să te îmbolnăvești?

Indiferent de soluții, orgolii, oameni slabi cu duhul în jurul tău, te rog să te gândești la sănătatea și la viața ta! Tăcerea și liniștea… spun și valorează mai mult decât orice! Darămite sănătatea”, este mesajul Magdei Ciumac destinat Adrianei Bahmuțeanu…

Sursă: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!