Home Stiri Magda Pălimariu a ales nașii pentru botezul fiului ei

Magda Pălimariu a ales nașii pentru botezul fiului ei

autor Mirela
437 views 3 minute timp de citit
  • Pe data de 20 august, Magda Pălimariu a născut. 
  • Prezentatoarea de la PRO TV și soțul ei sunt în culmea fericirii și se bucură la maximum de noul capitol.
  • Magda Pălimariu a acordat un interviu și a vorbit despre persoanele care îl vor boteza pe micuț.

Pe data de 20 august, Magda Pălimariu a născut. Aceasta a adus pe lume un băiat perfect sănătos, pe care și l-a dorit de foarte multă vreme.

Prezentatoarea de la PRO TV și soțul ei sunt în culmea fericirii și se bucură la maximum de noul capitol care a început în viața lor. Înainte cu doar câteva săptămâni de a naște, Magda Pălimariu a acordat un interviu și a vorbit despre persoanele care îl vor boteza pe micuț.

Magda Pălimariu vrea ca părinții spirituali ai săi să fie nașii de botez ai copilului

Aceasta a luat cea mai bună decizie pe care o putea lua, deoarece s-a asigurat că persoanele care îl vor creștina pe fiul ei sunt persoane cu care ea și soțul ei au o relație foarte bună. Așadar, Magda Pălimariu a luat decizia ca nașii ei de cununie să fie și nașii botezului, mai ales că aceștia fac deja parte din familie.

„Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali, care ne-au cununat și au fost alături de noi mereu, însă nu ne-am decis dacă botezul bebelușului va avea loc aici sau în România.

O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă, în primele săptămâni, soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta”, a spus Magda Pălimariu pentru cei de la viva.ro.

Medicii i-au recomandat acesteia să nască natural

Cu doar câteva săptămâni înainte de a naște, Marta Palimariu a spus că va naște natural. Aceasta a susținut faptul că în Norvegia, țara în care se află în prezent, medicii susțin ca femeile să nască pe cale naturală, preferând să apeleze la cezariană doar în cazul în care intervine o problemă medicală.

„Acest lucru depinde de la caz la caz. În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit și doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii, așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face”, a mai declarat aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies