HomeStiri Mondene Magda Pălimariu a dezvăluit cum urmează să nască: „În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit…”

Magda Pălimariu a dezvăluit cum urmează să nască: „În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 972 views
Magda Pălimariu a dezvăluit cum urmează să nască „În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit.. (4) in Stiri Mondene
  • Magda Pălimariu se pregătește să nască.
  • Aceasta se află, în momentul de față, în Norvegia, alături de soțul ei.
  • Prezentatoarea a spus cum ar trebui să decurgă nașterea, dacă nimic altceva nu va interveni.

Magda Pălimariu mai are doar câteva zile până când își va ține în brațe copilul. Aceasta mai are extrem de puțin până în momentul în care va deveni părinte și a vorbit despre modul în care nașterea ar trebui să aibă loc.

Potrivit spuselor sale, medicii din Germania, țara în care aceasta se află în prezent, nu sunt de acord cu cezariana și recomandă ca nașterea să aibă loc pe cale naturală, operația intervenind doar dacă anumite probleme medicale își fac apariția.

Magda Pălimariu a dezvăluit cum urmează să nască „În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit.. (1) in Stiri Mondene

Ce spune Magda Pălimariu despre naștere?

„Acest lucru depinde de la caz la caz. În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit și doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii, așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face.

Magda Pălimariu a dezvăluit cum urmează să nască „În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit.. (2) in Stiri MondeneVorbesc cu doctori, cu sora mea, cu prieteni, voi merge la câteva ore de pregătire pentru viitoarele mămici, dar mai citesc și din cărțile de specialitate. Știu că nu o să fie ușor, dar toate la timpul potrivit. Așa cum s-au descurcat toate mămicile din lumea asta, mă voi descurca și eu”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Când ar trebui să nască aceasta?

În cadrul unui interviu acordat pentru sursa menționată anterior, Magda Pălimariu a dezvăluit faptul că aceasta ar urma să nască în doar câteva zile, termenul fiind stabilit pentru prima jumătate a lunii august. Atât Magda, cât și soțul ei sunt extrem de fericiți de momentele pe care urmează să le trăiască, deoarece amândoi și-au dorit foarte mult să aibă un copil.

Magda Pălimariu a dezvăluit cum urmează să nască „În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit.. (3) in Stiri MondeneCu toate acestea, din cauza problemelor cu care s-a confruntat, Magda a fost nevoită să își ia concediul de maternitate mai devreme, deoarece stările pe care le avea îi dădeau mari bătăi de cap. Aceasta avea stări de oboseală și de greață foarte puternice și a preferat să se odihnească, întrucât îi era foarte greu să își îndeplinească sarcinile.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed