Home Stiri Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere un băiat

Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere un băiat

autor Mirela
367 views 3 minute timp de citit
  • Magda Pălimariu a născut pe data de 20 august un băiețel perfect sănătos. 
  • Aceasta a născut chiar de ziua ei de naștere.
  • Magda a născut la aproximativ un an de când a făcut cununia civilă.

Magda Pălimariu și-a văzut cel mai mare vis cum se îndeplinește. Prezentatoarea de la PRO TV a născut pe data de 20 august un băiețel perfect sănătos. Mai mult decât atât, aceasta a născut chiar de ziua ei de naștere, urmând ca, de aici înainte, aceasta să sărbătorească dublu.

Magda este în culmea fericirii, mai ales că a așteptat extrem de mult acest moment și a preferat să intre în concediu de maternitate mai repede, pentru a se asigura că nu își expune sarcina niciunui risc. De pe patul de spital, Magda a postat o fotografie emoționantă alături de fiul ei, arătându-le fanilor cât este de bucuroasă pentru momentele pe care le trăiește.

Magda Pălimariu a născut la un an de când și-a unit destinul cu cel al partenerului

Magda a născut la aproximativ un an de când a făcut cununia civilă. Cererea în căsătorie și, ulterior, ceremonia au avut loc departe de ochii tuturor, momentul fiind trăit din plin de către cei doi îndrăgostiți.

„Pentru mine, spontan… munca din spate, nu știu. (zâmbește). Glumesc! Voiam să facem asta, era cursul natural, eram în punctul firesc al relației, iar cererea a venit la fel de normal – a fost un moment al nostru, fără alte priviri”, a spus Magda Pălimariu pentru viva.ro, în urmă cu ceva vreme.

Cu doar zece zile înainte de a naște, Magda Pălimariu spunea că urmează să nască natural, deoarece, în Norvegia, acolo unde stă în prezent, medicii preferă ca nașterea să aibă loc în acest fel.

Prezentatoarea a vrut să ia cea mai bună decizie pentru copilul ei

„Acest lucru depinde de la caz la caz. În Norvegia, lucrurile stau puțin diferit și doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii, așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face.

Vorbesc cu doctori, cu sora mea, cu prieteni, voi merge la câteva ore de pregătire pentru viitoarele mămici, dar mai citesc și din cărțile de specialitate. Știu că nu o să fie ușor, dar toate la timpul potrivit. Așa cum s-au descurcat toate mămicile din lumea asta, mă voi descurca și eu”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies