HomeStiri Mondene Magda Vasiliu critică vedetele machiate excesiv

Magda Vasiliu critică vedetele machiate excesiv

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 737 views
Magda Vasiliu in Stiri Mondene

Magda Vasiliu, cunoscuta fostă prezentatoare a știrilor de la Prima TV, „lovește” în celebritățile care obișnuiesc să poarte machiaj strident.

Magda Vasiliu in Stiri Mondene

Aceasta și-a scris părerea pe contul său de Facebook, unde le critică pe femeile din showbiz care se machiază excesiv, considerând că toate arată la fel.

„Nu prea mă uit la emisiuni de divertisment. Aseară însă am făcut imprudența să urmăresc o astfel de emisiune pe un post românesc. Nu-l numesc, pentru că oricum ceea ce am remarcat este valabil pentru oricare altă televiziune. Glume trase de păr, veșnice aluzii sexuale și trucuri de magie vechi, prezentate că fiind o minune nemaivăzută…. Dar ceea ce mă bulversează efectiv este machiajul doamnelor și domnișoarelor… Sprâncene groase, imense, desenate stufos deasupra unor ochi sclipicioși/negricioși, pomeții dați în exces cu blush sclipicios, boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten adunat în riduri împreună cu pudra menită să-l fixeze… Plus veșnicele decolteuri etalate cu o mândrie nejustificată, sclipicioase și ele… Plus veșnicele bucle…”, a scris Magda Vasiliu…

„Nu am fost niciodată genul snob. Cei care mă cunosc din afara FB știu că nu am fost niciodată vreo închipuită, vreo snoabă… Da’ mă uit la moderatoarele de la televiziunile italienilor, la invitate, la vedetele lor… Ori lumina e mult mai bună, ori astea aici sunt cu toate la locul lor… Nu vezi sprâncene, nu vezi boturi, nu vezi sâni sclipicioși expuși că și cum ar fi în căutarea celui care dă mai mult… Păcat… Se spune că româncele sunt frumoase (mă rog, nu putem generaliza?)… Or fi frumoase, dar nu prea se mai vede de sub straturile de machiaj menit să le facă pe toate să arate la fel…”, a adăugat aceasta.

Frumoasa brunetă și soțul său, Cosmin Stoian, trec printr-o perioadă cumplită, după ce, în 2017, fiul lor, Vlad, în vârstă de nouă ani, a primit un diagnostic cumplit: cancer osos. Deoarece sistemul medical din România le-a fost potrivnic, medicii de aici refuzând să le ofere ajutor de specialitate, Magda Vasiliu a plecat cu familia sa în Italia, acolo unde fiul său urmează un tratament și i se fac intervenții chirurgicale.

După plecarea din România, Magda Vasiliu a oferit explicații și a încercat să tragă un semnal de alarmă și pentru alte persoane aflate în situații asemănătoare…

„De ce am plecat? Am plecat pentru că nu aveam cum să-mi salvez copilul în România. Mi s-a spus că cea mai bună soluţie ar fi amputaţia piciorului. În Italia, când le-am descris situaţia şi le-am spus de amputaţie, au făcut ochii mari şi m-au întrebat «De ce?». (…) Medicul din România mi-a atras atenţia că biopsia va stârni un vulcan şi că în felul ăsta celulele canceroase se pot răspândi prin tot corpul, ceea ce, evident, oferă şanse minime de vindecare. Deci, practic, prima lovitură pe care am luat-o a fost la două zile după ce am ajuns cu copilul la camera de gardă de la Marie Curie. Ăla a fost şi momentul în care am decis împreună cu soţul meu să plecăm cât se poate de urgent. A fost marea şansă a lui Vlad ca familia soţului meu să locuiască de ani buni la Roma. Decizia de a pleca, sosirea la Roma au fost chestiuni de o zi. Acolo am ajuns la camera de gardă cu Vlad fără niciun alt document în afară de paşaport şi le-am spus că este suspectat de cancer osos. Atât! Nu mi-au cerut medici de familie, trimiteri, au luat copilul, l-au internat, într-o săptămână aveam diagnosticul, iar în zece zile a început chimioterapia”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed