Home Stiri Magda Vasiliu, remarcă usturătoare despre Brigitte și Florin Pastramă: „Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd”

Magda Vasiliu, remarcă usturătoare despre Brigitte și Florin Pastramă: „Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd”

autor Negriu Elena
351 vizualizari

Magda Vasiliu, fostă prezentatoare a știrilor de la Prima TV, și-a exprimat, recent, părerea despre controversatul cuplu Brigitte și Florin Pastramă.

Aceasta a urmărit o emisiune în care participau cei doi și nu s-a sfiit să scrie pe paginile sale de socializare impresia pe care i-au făcut-o, arătându-se cu adevărat surprinsă, într-un mod neplăcut, de ceea ce a văzut.

Magda Vasiliu a povestit ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă în emisiunea respectivă și i-a criticat dur, concluzionând că nu va mai porni televizorul până în ziua următoare.

„«Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!», asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță…

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….

Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că «oamenii ăștia chiar există»… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…

Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să-mi spun «oamenii ăștia chiar există»… Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok.

Până la meciul de mâine nu mă mai uit la TV. Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania… Dar, oamenii chiar există”, a scris Magda Vasiliu…

Sursa: ciao.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies