HomeStiri Mondene Maia Morgenstern nu vrea să audă de operaţiile estetice

Maia Morgenstern nu vrea să audă de operaţiile estetice

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Maia-Morgenstern-nu-vrea-să-audă-de-operaţii-estetice-2 in Stiri Mondene

Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari actriţe pe care ţara ni le-a oferit, spune că nu vrea să îşi ascundă vârsta.

Maia Morgenstern, nu vrea să audă de operaţii estetice 2

Provine dintr-o familie de evrei matematicieni. S-a născut la data de 1 mai 1962 şi are trei copii cu trei bărbaţi diferiţi. Spre teatru a îndrumat-o tatăl ei, care a fost profesorul de logică matematică al lui Constantin Noica. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, în anul 1985, la clasa profesorului Dem Rădulescu.

Maia Morgenstern, nu vrea să audă de operaţii estetice

Faimoasa actriţă este foarte modestă şi naturală. Nu se ascunde în spatele operaţiilor estetice şi îi place să stea departe de ceea ce îi face rău.

„Îmi este drag să mă menţin şi ce constat că nu este bine pentru mine şi toxic pentru viată mea se elimină. De exemplu, acele lucrurile care nu îmi plac, o mâncare, o îmbrăcăminte, un parfum, o aromă, un miros, un gust, orice este dăunător în viața mea sau devine toxic, eu îmi iau distanţă“, a spus Maia Morgenstern pentru click.ro.

„Este evident că sunt atentă la ce mănânc. Aşa că uneori prefer să mă hrănesc cu lactate, legume sau proteine. Totodată, mănânc şi foarte încet, însă nu mai încet decât mânca tatăl meu. Plus că fac şi mişcare, sport, înot şi plimbări. Nu am o obsesia de a mă cântări permanent, pentru că starea mea de bine o măsor după alt barometru…“

Maia Morgenstern spune că vom ajunge o ţară fără bătrâne și bătrâni.

„Sunt tot eu, în fiecare an, tot mai îmbogăţită, cu mai multă experienţă. De ce să-mi ascund vârsta? Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe în ţara asta. Vom fi o ţară fără babe. Nu trebuie să ducem lipsă de babe şi de moşi, sunt şi ei necesari“, a declarat în glumă Maia Morgenstern.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed