Mama Andreei Tonciu: „Micuţa este foarte frumoasă şi albă. Nu pot să cred cât de frumoasă.”

Share

Andreea Tonciu este foarte fericită, deoarece în urmă cu puţin timp a născut primul său copil, o fetiţă sănătoasă şi foarte frumoasă, conform spuselor mamei sale. 

andreea-tonciu-se-pregateste-de-nunta-ce-model-de-rochie-si-a-ales-bruneta-ana-mocanu-a-felicitat-o

Se pare că Andreea (29 ani) şi soţul său, Daniel Niculescu (24 ani), au ajuns în cursul acestei dimineţi la spital, deoarece Andreei i s-a rupt apa, iar în jurul orei 9:00, vedeta TV a născut prin cezariană o fetiţă perfect sănătoasă, care se numeşte Rebeca Ana-Maria (3,2 kg).

Mama Andreei Tonciu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre naşterea fiicei sale şi nu numai:

”Sunt cea mai fericită bunică. Andreea va fi în primele luni speriată, dar va fi bine. A născut uşor, nici nu credeam că va fi atât de calmă. Când i-a pus-o la piept, am avut nişte emoţii puternice. Micuţa este foarte frumoasă şi albă. Nu pot să cred cât de frumoasă. Este aşa de frumoasă, când am născut-o pe Andreea, era atât de păroasă. Seamănă şi cu Andreea şi cu Deni, la mânuţe seamănă cu Deni. A asistat la naştere, spre surprinderea noastră şi a filmat tot. Noi nu aşteptam să nască aşa de repede, ne-a luat totul pe nepregătite. Nu a pregătit pătuţul pentru prinţesă şi trebuie să facem totul pe fugă. A vrut să vină când vrea ea, este o fetiţă cu personalitate.

Au fost nişte probleme, al doilea caz pe care l-a întâlnit domnul medic în cariera sa. Cred că asta a fost cauza pentru care spunea că o doare spatele, iar noi spuneam că este răsfăţată. Andreea este foarte bine acum şi se simte liniştită. Andreea plânge de la 5 şi jumătate de când i s-a rupt apa. A avut nişte frisoane fantastice, a fost foarte speriată şi, spre surprinderea ei, a fost foarte uşor. Ne acaparează pe toţi să nu punem mâna şi să avem grijă. Este foarte ataşată. Nu am avut curaj să o iau în braţe. Deni a făcut asta, cred că eu o să îi fac băiţă, mi-e mai frică mie decât Andreei”, a declarat bunica Rebecăi.

Andreea Tonciu a năcut o fetiţă de nota 10, Rebeca Ana Maria

andreea-tonciu-s-a-rotunjit-bine-uite-ce-mare-i-a-crescut-burtica-in-ultimele-luni

Sursa photo: infostiri.com; romaniatv.net


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news