HomeStiri Mondene Mama Deliei șochează: „Te-am drogat de mică”

Mama Deliei șochează: „Te-am drogat de mică”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 788 views
delia-implineste-astazi-35-si-facut-un-anunt-surprinzator-nu-primit-niciun-cadou-1 in Stiri Mondene

Delia a împlinit ieri 35 de ani, iar mama sa a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, unde a vorbit despre viața de familie, dar și despre motivul pentru care ziua de 7 februarie este una tristă.

mama-deliei-socheaza-te-drogat-de-mica

Gina Matache, mama Deliei, a fost un deliciu astăzi pentru fanii vedetei. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, femeia a povestit amănunte picante din viața de familie. Nu a ezitat nicio clipă să spună cât de greu și-a adus pe lume fiica și cum a drogat-o încă din prima zi de viață.

„Cu durere mare. M-a chinuit foarte mult și n-am putut să mă bucur. A fost frumos, dar… Nu te supără, Delia, dar m-ai chinuit. N-am mai avut putere să o văd. În secunda aia, din cauza durerii, am fost inconștientă. Am văzut-o târziu. Mai mult, aseară mi-am amintit că în timp ce îmi dădeau anumite medicamente, ca să-mi declanșeze travaliul, îmi dădeau și câte o cană cu bere, cu ricin și lămâie. Asta era tratamentul atunci. Te-am drogat de mică”, a spus Gina Matache la Antena 1.

Dincolo de fericirea acestei zile, Gina Matache a mai dezvăluit un amănunt total neplăcut din viața de familie. Sora sa s-a stins din viață în ziua în care Delia împlinea 34 de ani. Viața acesteia s-a întrerupt brusc în urmă cu doar un an, din cauza unui accident tragic.

„Un ochi râde, altul plânge. Ziua ei coincide cu ziua în care sora mea face un an de când nu mai e. Cu durere, aşa a fost. Nu am putut să mă bucur”, a mai adăugat mama Deliei…

Delia este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Ea are o carieră de invidiat, cu multe concerte și numeroși fani, datorită hiturilor pe care le-a scos până în prezent. Aceasta este căsătorită de Răzvan Munteanu de aproape cinci ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed