Home Stiri Mama Geta, primele declarații despre numele băiatului lui Culiță Sterp

Mama Geta, primele declarații despre numele băiatului lui Culiță Sterp

autor Buinoschi Andreea
159 vizualizari

În urmă cu două zile, Daniela, iubita lui Culiță Sterp, a adus pe lume primul lor copil. Acum, mama Geta a făcut primele declarații despre numele pe care îl va purta micuțul lor.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot, însă, spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu M și se termină cu N”, a declarat mama Geta, conform cancan.ro.

În urmă cu puțin timp, manelistul i-a făcut câteva declarații partenerei sale, încurajând-o pentru aducerea pe lume a băiatului lor.

„Știu că mai ai puțin până să naști. Îmi doresc să ai parte de o naștere blândă, care să îți rămână o amintire extraordinară. Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul… și senzația este atât de puternică, încât, uneori, uiți să respiri. Nu! Respiră adânc acum și gândește-te că teama pe care o simți e firească. În acest moment al vieții tale, este normal să simți asta.

Dar, dacă te îngrijorezi, nici nu o să știi de ce ești capabilă. Îți spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare, indiferent de cum vei naște, ai grijă de corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine, încât merită toată iubirea ta. După ce vei naște, adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munții. Tot adrenalina îți va inunda ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos de pe față vreo câteva ore”, a fost mesajul transmis de Culiță Danielei, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies