HomeStiri Mondene Mănâncă lemn, vopsea și plastic! Află povestea bizară a acestei fetițe

Mănâncă lemn, vopsea și plastic! Află povestea bizară a acestei fetițe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Mănâncă-lemn-vopsea-și-plastic.jpg

Din cauza unei boli care poartă denumirea „Pica”, o tânără fetiță pe numele Maddie Moore are pofta de a mânca lucruri total ieșite din comun, care în mod normal nu sunt permise să fie consumate.

Pentru a se asigura că fetița nu va suferi un grav accident, cum ar fi spre exemplu sufocarea, mama ei era nevoită să o țină sub observație tot timpul. Chiar și grădinița unde aceasta merge a trebuit să adopte măsuri în această privință, mai ales când se joacă.

Mama fetiței a declarat următorul lucru pentru „Mirror”: „Dacă ar putea, ar mânca totul. Sunt permanent îngrijorată în legătură cu ce va încerca să mănânce. Bagă în gură tot ce vede. Câteodată, trebuie să îi scot din gură lucruri cu care s-ar putea îneca”.

Înainte ca Maddie să împlinească frageda vârstă de un an, mama ei a observat că aceasta a început să aibă ciudatul obicei de a băga în gură tot felul de obiecte bizare, iar în cursul lunii septembrie a anului trecut, aceasta a fost diagnosticată cu boala Pica.

Aceasta nu este singura boală de care suferă micuța, deoarece are și autism, dar și o boală care cauza afecțiuni senzoriale, ceea ce o face pe fetiță să se rotească mereu și să se urce pe toate obiectele pe care le vede în jurul ei.

Pe parcursul serii, fetița trebuie să doarmă într-un pat special pentru a nu se putea răni singură, iar părinții ei sunt nevoiți să aibă grijă și de sora ei, care are vârsta de patru ani…

Micuța Maddie nu a suferit până în momentul de față nicio intervenție chirurgicală, însă părinții ei sunt nevoiți să facă vizite periodice medicilor din cauza faptului că aceasta are constant probleme legate de digestie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed