Home Stiri Manierele pe care Kate Middleton le respectă cu sfințenie

Manierele pe care Kate Middleton le respectă cu sfințenie

autor Elena Yvette
495 vizualizari

Ducesa de Cambridge se bucură de simpatia tuturor celor din jurul ei, iar asta se datorează și faptului că este foarte manierată. Kate Middleton are anumite reguli pe care le respectă cu sfințenie, în ciuda faptului că face parte din Familia Regală a Marii Britanii și are un program foarte încărcat.

manierele-pe-care-kate-middleton-le-respecta-cu-sfintenie

Un angajat al Familiei Regale din Marea Britanie, expert de etichetă, a vorbit public despre obiceiurile Ducesei de Cambridge în ceea ce privește bunele maniere. Conform redonline.co.uk, acesta a spus despre Kate Middleton că nu se abate niciodată de la ele, adăugând că „îi place să gătească, iar atunci când este gazdă îi place să-și servească personal oaspeții”. Expertul a făcut o listă cu cele mai importante maniere respectate de ducesă.

  1. Specifică pe invitație ora la care petrecerea va lua sfârșit

Pe lângă faptul că Ducesa de Cambridge preferă invitațiile în format print scrise de mână, aceasta are grijă să specifice și ora la care evenimentul va lua sfârșit, pentru a nu-i lua pe nepregătite pe invitați.

  1. Nu lasă lucrurile pe ultima sută de metri

Lui Kate Middleton îi place să pună la punct din timp toate detaliile evenimentelor pe care le organizează. Astfel, cu o zi înainte decorează sala și se asigură că încep pregătirile și în bucătărie, pentru a fi relaxată în ziua evenimentului și pregătită să-și întâmpine oaspeții.

  1. Își sărută invitații atunci când sosesc

Ducesa de Cambridge își respectă toți invitații, iar atunci când cineva o vizitează, ține cont de obiceiurile locale și îl sărută pe obraz pe oaspete. În plus, niciodată nu ajunge mai devreme la un eveniment decât ora stabilită, întocmai cum cer bunele maniere: dacă este vorba de o cină întârzie cinci-zece minute, dacă este vorba de un cocktail întârzie 10-15 minute.

  1. Face cunoștință invitaților între ei

„Ca gazdă, este datoria ta să faci prezentările în cazul invitaţilor care nu se cunosc, asigurându-te că toată lumea este fericită şi se simte confortabil“, spune Meier. De regulă, ducesa încearcă să găsească un subiect comun pentru a-i introduce și îi lasă mai apoi să discute.

  1. Își ține poșeta în mână

Kate Middleton nu-și lasă poșeta din mână atunci când se află la un eveniment. Ducesa o ține cu ambele mâini în față. Nu o pune niciodată pe masă, ci doar pe un scaun, în cazul în care acesta este disponibil…

  1. Nu anunță când merge la toaletă

Atunci când urmează să meargă la toaletă, Ducesa de Cambridge se scuză că va lipsi câteva minute, fără a preciza locul către care se îndreaptă.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies